29 Ağustos 2015 Cumartesi

DOLUNAY BALIK’TA: YALNIZLIK


Dolunay enerjilerin açığa çıktığı zaman dilimidir. İYİ ya da KÖTÜ kavramları insani boyutta bizlerin etiketlediği kavramlardan başka bir şey değildir. Bu sebepledir ki; konuya yaklaşım, bakış açısı bizleri bambaşka bir gerçeklik senaryosuna götürebilir. Balık Burcu’nda gerçekleşen bu Dolunay bizlere TESLİMİYET, İNANÇ ve KOLLEKTİF BİLİNÇALTI düzlemde bambaşka kapılar açabilir. İdrak ve şuurumuz ölçüsünde!

Enbiya Suresi der ki;

Her nefs(bilinç) ölümü tadacaktır! Biz kuvvelerinizi keşfedesiniz diye sizi şerr ve hayır ile deneriz… Bize döndürülürsünüz.

Bu noktadan hareketle Dolunay enerjisinde gerçekleşen pek çok şer ve hayır olarak yorumladığımız konu bizlerin TEKAMÜL SINAVI olarak yorumlanabilir.

Kullanmadığımız yeteneklerimiz neler?

Hangi konuda sürekli takılıyoruz, bağımlılık yaratıyoruz?

Bırakmaktan korktuğumuz ya da Allah’ın önüne ‘şirk’ koştuğumuz kavram, kişi ya da davranış neler?

İşte tüm bu soruların cevabını açık ve net bir şekilde alacağımız bir Balık Dolunay’ı bizleri bekliyor…

Dolunay saat 21.35’te Balık Burcu’nda gerçekleşiyor. An haritasını incelediğimizde yükselen derecesinde Koç Burcu’nun yer aldığını görüyoruz. Düşünmeden hareket etmek, kırıcı, kaba ya da kavgacı tutum sergileme temayülü yüksek enerjiler açığa çıkıyor. Aile kavramı, atalar, kökler, geçmişten gelen konular, evimizle ilgili konularda bu evrede aceleci tutum sergileyebiliriz. İlişkilerde ani başlangıç ve bitişler söz konusu olabilir.

İçsel ve özelde meydana gelecek tartışma ve ego mücadeleleri canımızı sıkabilir. Yalnızlık bu dönemde sığınağımız olan davranış modeli olacaktır. Bir süre kendimize kalmak, sessizlik ve sukunet içinde kendimizle olan kavgalar bitirip barış konumuma geçsek, ne güzel olur(!)

Ayrıca kalp ve dolaşım bozuklukları açığa çıkabilir, sağlık konusunda temkinli olunmasında fayda görüyorum.

Dolunay Anı Neptün’le kavuşuyor… Ay, kadersel temalara vurgu yapar. Bilinçaltı düzlemde dağılma, kaybolma, gerçeklik algısının bozulması söz konusu olabilir. Bağımlılık yapıcı madde ve alışkanlıklara yönelebiliriz. Elbette bu hem söylediğimiz dualitenin ‘gölge’ ve ‘karanlık’ tarafı bir de ‘aydınlık’ ve ‘nur’lu kısmı var.

ŞİFA BULMAK ve ALLAH’ın sonsuz varlığında hem bedensel hem ruhsal FARKINDALIK kazanarak ÖZ VARLIK algısını yeniden oluşturabilirsiniz.

MEALİ: DİLE BENDEN NE DİLERSEN! kapılarının sonuna kadar açılması sağlanabilir.

Nasıl mı?

İbadet ve Dua çalışmalarının RÜYALAR aracılığıyla yeniden yorumlanması alternatif bir yol olmakla birlikte danışmanlık, enerji çalışmaları, şifa bulacağınız yerlere gitmek, bilinçaltı çalışmaları yapmak bu noktada sizlerde büyük bir DEĞİŞİM, DÖNÜŞÜM ve ŞİFALANMA yaratacaktır.

Aynı zamanda fiziksel anlamda HACAMAT ve SÜLÜK tedavisi sizlere bedensel anlamda şifa sağlarken; ruhsal ve manevi anlamda negatif enerji ve blokajların çözülmesi sebebiyle çok fayda sağlayacak alternatif diğer tavsiyem olacaktır.

Felaket senaryolarına takılmadan YALNIZ kalarak, içe dönerek, kaybettiğine üzülmeden ya da gelene çok sevinmeden DENGE üzere ŞÜKÜR ve TEŞEKKÜRLE hareket etmek fayda sağlayacaktır.

Ülkemiz genelinde etkisi yüksek olacak bir Dolunay enerjisi var. Yönetici pozisyonunda olan kişilerin sağlık ya da kariyerleriyle ilgili sıkıntılı bir sürece girdikleri görülüyor. Bu evrede sadece yöneticiler değil hepimizin sıkı sıkıya bağlı olduğumuz duygu, düşünce ve inançlarımızda bırakmakta zorlandığımız konuları gözden geçirmemiz gerekiyor. İlaç, hastane ve sularla alakalı bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Karışıklık, terör ve olumsuz haberlerin maalesef devam edeceğini, bilinmeyen pek çok konunun ortaya çıkacağını söyleyebilirim. Eylül’ün ilk haftası oldukça hareketli bir gündem bizleri bekliyor olabilir, hayra vesile olsun İnşaAllah…

Elbette en doğrusunu Allah bilir!

Fikir ayrılıkları yaşanacak bu dönemde BİRLİĞİN tek gerçek olduğu bir DÜNYA’ya MERHABA demek için; barış ve huzurun mutlak Hz. İNSAN’a yakışan davranış olduğunu idrak edelim…

Rahman ve Rahim arasında DENGE sağlamak için KANAL-I MUHAMMEDİYE bilincinde HİÇLİĞİN mertebesine varmak dileğiyle…

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin