30 Temmuz 2015 Perşembe

DOLUNAY KOVA’DA: SEVGİLİ ÖLÜM


31 Temmuz saat 13.43’te Kova Burcu’nda gerçekleşen DOLUNAY bir ayda gerçekleşen ikinci DOLUNAY olması sebebiyle sıradışı bir durum ortaya çıkartıyor.

Dolunay saatinin Cuma Saati’ne denk gelmesi tesadüf olmasa gerek?

13.Sure olan Ra’d Suresi’nin 43 ayetine bakarsak;

Hakikat bilgisini inkâr edenler: “Sen mürsel (irsâl olunmuş bir Rasûl) değilsin” der... De ki: “Benimle sizin aranızda, şahidim olarak Allâh ve bir de indînde Hakikat bilgisi ilmi bulunanlar kâfidir…

Ra’d ‘gökgürültüsü’ anlamındadır. Göğün ve yerin dengeye gelmesi; toprak ve ateş’in ayrışarak Su ve Hava’ya bütünleşmesi söz konusudur. Sevgili ÖLÜM her daim hatırlanmalıdır.

Allah’ın CELALİ tecellisi kulun hayrınadır!

Kova Burcu’nda gerçekleşen Dolunay Anı’nın haritasını incelediğimizde Akrep Burcu’nun yükseldiğini görüyoruz. Dönüşüm, kriz, ölüm, kayıp, bitiş ve sonlanmalar Dolunay sonrası 15 gün boyunca etkin olacaktır. Yükselen yöneticisi Mars’ın din ve inançlar açısından problemli, Yengeç Burcu’nda yerleşmesi açısından zararlı bir enerjide olduğundan vatan, birlik, bütünlük, aile, duygusal temalar açısından ideolojik kökenli mücadele ve sürtüşmelerin yaşanacağına işaret ediyor.

Karmanın lordu Satürn’ün Mars’la yaptığı açılanma ADALET ve VİCDAN dengesinin kurulacağına işaret ediyor. Yani Türkçe meali Sünnetullah sisteminde seyir halinde olmanın gerekliliği ve olması gerekenin olması gereken zamanda gerçekleştiği zamanları yaşadığımızı gösteriyor. Bu evrede ülkemiz genelinde bazı büyük sanatçıların ölüm ve hastalık haberlerini almak söz konusu olabilir, spor ve mücadele gerektiren spor müsabakalarında başarı elde edebiliriz.

Satürn menzili Dünyevi olan hayatımızla ilişkili olduğundan ‘adaletin kestiği parmak acımaz’ misali bazı yanlış düşünce kalıplarımız, hak dengesine mani olan davranışlarımız, din ve ideolojiyi kötüye kullananlarımız açısından ciddi bir sınav sürecinden geçtiğimizi söylemeden geçemiyorum. Zira Eylül Ayı’na kadar bu sınav net bir sonuç kazanacaktır.

ÖLÜM realitesini unutan bizler eğer bu gerçeği hatırlarsak hayatlarımıza gerekli çeki düzeni verebiliriz!

Dolunay’ın gerçekleştiği Kova Burcu ve 3.ev alanı BEYİN İŞLETİM SİSTEMLERİMİZİ değiştirecek bir dönemden geçtiğimizi açıkça ortaya koyuyor. Zira Ra’d Suresi’ni anlayarak okumak bu dönemi idrak ve şuurla geçirmemiz noktasında fayda sağlayacaktır.

Kova Burcu hümanist, anlayışlı, insana ve doğaya önem veren, gelişim ve entellektüel süreçlerimizde fayda sağlayacak donanım mekanizmasını Dolunay Işığı’na bolca yükleyecektir.

Bedensel bir ÖLÜM olmasa dahi ŞUURSAL bir ÖLÜM yaşamak kesindir!

Bu dönemde MADDİ konularda finansal krizler yaşamak söz konusudur. Bu sebeple yatırım yapmak için uygun bir dönemde değiliz. Eylül ortasına kadar bu etki devam edeceğinden büyük yatırım yapmamanız noktasında sizleri uyarıyorum!

Hayatınızda kopmak ve bırakmakta zorlandığınız herşey sizlerden idrakınız ölçüsünde kopacaktır. Sünnetullah sistemin anlamak, hiç bir şeyin bize ait olmadığını bilerek hareket ettiğimiz ölçüde Eylül ve sonrasında bunların ödülünü alacağız.

Ani bitiş ve sonlanmalar sizleri korkutmasın aksine sevindirsin zira hayatınızda bambaşka güzel,  ışıklı bir dönem başlayacaktır. Buna İMAN ettiğiniz ölçüde yaşayacağınız üzüntü azalacaktır.

Sevgili Ölüm can almaya değil; IŞIK olmaya ve sizi güzelliklere çağırmaya geliyor hazır mısınız?

Fikir ayrılıkları yaşanacak bu dönemde BİRLİĞİN tek gerçek olduğu bir DÜNYA’ya MERHABA demek için; barış ve huzurun mutlak Hz. İNSAN’a yakışan davranış olduğunu idrak edelim…

Rahman ve Rahim arasında DENGE sağlamak için KANAL-I MUHAMMEDİYE bilincinde HİÇLİĞİN mertebesine varmak dileğiyle…

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin
guclumetinleastroloji@gmail.com