16 Temmuz 2015 Perşembe

YENİAY YENGEÇ’TE: İSTANBUL

16 Temmuz 04.24 itibariyle Yengeç Burcu’nda meydana gelen YENİAY etkisiyle aile, yuva, ev, vatan, beslenme ve sığınma ihtiyacımızı belirlemek noktasında yeni bir dönem yaşanacağına işaret ediyor. Yeniay karanlık bilinç havuzundan süzülen bilgilerin yenidoğan bir bebek misali hayata geldiği zamanlara işaret eder. Zira bu yeniay İSTANBUL kadar gizemli; İSTANBUL kadar entrika, hırs, kin, öfke, baskı ve zulüm yaşanan enerjisiyle bizleri son derece gizemli bir evreye doğru taşıyacaktır.

Yeniay Anı haritasında Yengeç Burcu yükseliyor. Köklerinize, aile, yuva, vatan, topraklar ve değerleriniz sıradışı bir başlangıcı ev sahipliği yapacaktır. Bunun bir fetih misali zatini ve batıni boyutta kendini açığa çıkartması söz konusudur. DÜNYA hayatı içinde ısrarla bağlı olduğumuz her türlü fiziksel ve ruhsal bağlılıklarımızdan kurtularak güvenli ana RAHİMİYET’inden doğum var. Elbette her doğum misali ağrılı, sancılı, sıkıntılı ve karanlık tabi sezeryan yaparsanız zorunlu olmayan dış müdahaleler doğanın dengesini bozacağından hayatınızda beklenmeyen şok edici olayların zeminine taban hazırlamış olursunuz.

Güvenli sulardan ayrılarak kişisel hayatının fethini gerçekleştirmen gerekiyor!

Yeniay enerjisi yoğun Pluton enerjisi barındıyor. Kaygı, şüphe, kıskançlık, güvensizlik, güç oyunları, hırs gibi ŞEYTANİ vesveselere kapı açılıyor. Nefs-i Emmare sistemi yoğun bir çalışma halinde olacak zira CEHENNEM ŞUUR’u CENNET HUZURU’na kapı aralayabilir. Eğer istersen?

URANÜS enerjisi CENNET’in yolunda adım atarken DELİRMEK, CİNNET HALİ ve BAĞIMSIZLIK itiraflarıyla ani KOPUŞLARA işaret ediyor. Bu yol ayrımlarını İMAN-İ bir pencereden değerlendirmek suretiyle kendi bağımlılıklarını DEĞİŞTİRMEK için kullanabilirsiniz. Zira fikrin Cennet’i BEYİN enerjisinin doğru alanlara kanallık etmesi suretiyle İMAN-I İDRAK ve ŞUUR bilincini açığa çıkartır. Eğer istersen?

Yaşadığın CONSTANTINAPOLİS şehrini İSTANBUL olarak değiştirmek senin elinde… Zira hayatının FATİH SULTAN MEHMET’i olarak FETH et şehrini… Beden Kabe’ni, Ruh Kabe’ni Muhammedi Şuur’un inancıyla besleyerek yeni hayatına MERHABA diyerek yükselt NEFS mertebeni RAZİYE makamına… Çok mu zor? Hayır! Sadece kavramları anlama, yorumlama, yaşatma noktasında engelleyen PARAZİT düşünceleri anlayışın merhalesinde ibadet, dua, zikir ve manevi çalışmalarla besle…

NAMAZ DİNİN DİREĞİ’dir…

Türkiye genelinde huzur ve güvenliği tehdit eden olaylar açığa çıkabilir. Komşu ülkeler, sınırlardan giren mülteci sınıfında insanlar ciddi sorun yaratabileceği gibi toplumsal büyük ayaklanmalar yaşanması söz konusu olabilir. Tüm okuyucuların bu dönemde para, altın, borsa ve yatırım konularında özellikle 6 Eylül’e kadar temkinli olmalarını öneririm. Ciddi finansal bir krize doğru gidiyoruz.

Genel olarak;

Aile ve yuva konularında ciddi kopuşlar meydana gelebilir,

Duygusal karar mekanizması yanlış sebep-sonuçlara vararak sonradan pişman olunacak olaylara sebep olabilir,

Cinayet ve cinnet haberlerini sıkça duymaya başlayabiliriz,

Tecavüz, kadın tacizi ve üzücü aile içi dramlar ortaya çıkabilir,

Sindirim sistemi, beslenme, kadın hastalıklarında artış olabilir…

Sadaka ve Dua gücüyle tüm bu olumsuzluklardan ALLAH’ın izniyle korunabiliriz!

Sıkıntılı ve zor süreçlerden geçecek olsak dahi BİRLİĞİN tek gerçek olduğu bir DÜNYA’ya MERHABA demek için; barış ve huzurun mutlak Hz. İNSAN’a yakışan davranış olduğunu idrak edelim…

Rahman ve Rahim arasında DENGE sağlamak için KANAL-I MUHAMMEDİYE bilincinde HİÇLİĞİN mertebesine varmak dileğiyle…

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin