22 Kasım 2014 Cumartesi

YENİAY YAY’DA:İYİ ŞEYLERE İHTİYACIMIZ VAR!


22 Kasım saat 14.32 itibariyle Yay Burcu’nda YENİAY gerçekleşiyor. Yeniay taze başlangıçların, yeni serüvenlerin ve hayata MERHABA demenin her dem tazelenmesi misali NEFES’imize yeni bir soluk getirir. Gerçekleşen YAY YENİAY’ının An haritasını incelediğimizde Koç Burcu’nun yükseldiğini görüyoruz. Yeni bir bebek misali hayata GÜLÜMSEYEREK ve MERAKLA bakmanın heyecanı içerisinde Rabb’in Cebbar OL’AN’ kuvvelerini hareketlendiriyoruz. EYLEM ve HAREKET bu YENİAY’ın bizden beklediği en önemli adımdır.

İsra Suresi’nin 13.ayeti ne der; “Bir her insanın kaderini; kendi çabasına bağlı kıldık” tam bu noktadan hareketle ÇABA, EMEK VE HAREKET bu etkinin bize sağlayacağı faydaları arttıracaktır. Yeniay Yay Burcu’nda gerçekleştiğinden şuursal idrakın yükseleceği etkiler hayat alanımıza getiriyoruz.

Yeniay’ın 8.evde stelyum halinde gerçekleşmesi DÖNÜŞÜM temasının yoğunluğu içinde metafizik farkındalık seviyemizin yükselmesi sonucunu ortaya çıkartacaktır. FARKINDALIK seviyemizde BATINİ olana anlam kazandırma, idrak etmek ve hissetme temayülü ortaya çıkacaktır. İnançlarımızı sorgulamak, YENİ bir İNANÇ kazanmak suretiyle yeni bir İMAN inşa edeceğiz. Psikolojik ve ruhsal sıkıntıların kökeninde yatan AYRIŞTIRMAK temasının özüne BİRLEŞTİRMEK duygusuyla yaklaşıyoruz. Farkındalık ölçüsünde finansal, ruhsal, fiziksel sarsıntılar yaşayabiliriz. Bu evreyi TEVEKKÜL ve TESLİMİYET kıyılarında HİÇLİK anlayışına yolculuk ederek atlatabiliriz.

İYİ ŞEYLERE İHTİYACIMIZ VAR! Hepimiz büyüdük, öğrendik, Zanların kıyısına bilincimizi kurban ettik. ÇOCUKÇA İMAN’a geriye dönme zamanımız geldi. ÇOCUK BİLİNCİ saf, uysal, temiz ve paktır… Ruhsal tezahürde YANKI yapan özümüzdeki miniğin ellerinden tutma zamanı geldi. Ne zamandır unuttuk O’nu!

Gerçek olmayan AŞK’ların peşinden koşarken ÖZ AŞK penceremizden bakmayalı çok uzun zaman oldu. Yıprandık, yaşlandık, çöktük… Şimdi bedenlerimizi, şuurlarımızı KIYAM etmek için YENİ bir şans var. Çünkü, İYİ ŞEYLERE İHTİYACIMIZ VAR!

Hayallerimiz, umutlarımız ve dileklerimizi gözden geçirmek; yeni limanlara GÜVENLE yanaşmak gerekiyor… Köprüler yansa da yenilerini inşa etmeyi öğrenmeli Hz.İnsan!

İYİ ŞEYLERE İHTİYACIMIZ VAR…

Mutluluktan ağlamaya, Nefes aldığına Şükür etmeye, Hamd hali içinde TEVEKKÜLE teslim olmaya… İYİ ŞEYLERE İHTİYACIMIZ… Dün, Bugün, Yarın…

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin
 
Hayykitap etiketiyle yayınlanan ilk kitabım ESMAÜ'L HÜSNALI ASTROLOJİ GÜNLÜĞÜ'nü tüm kitapçılarda bulabilir ya da internet üzerinden aşağıdaki linklerden sipariş edebilirsiniz!
-Burçlara göre ay ay, gün gün, saat saat öneriler ve zikretmeniz gereken esmalar-