9 Eylül 2014 Salı

DOLUNAY BALIK’TA:ALLAH SERİY’UL HİSAB’DIR!


9 Eylül 04.38’de meydana gelen Balık Burcu’ndaki DOLUNAY enerjisi önemli gelişmelerin ortaya çıkışına işaret ediyor. Anın haritasında Aslan Burcu yükseliyor. İdrak-i Şuur Bilinci’nin açığa çıkacağını gösteren bu etkileşim sonucu Rabb’in kendi ruhundan Beden Kabesi’ne üflediği ÖZ’ün Nefsaniyet’in Sırat Köprüsü’nden geçerek aşikar olacaktır. Çıplak gözle Güneş’e baktınız mı hiç? Bu evrenin yaşanması sonucu GÜNEŞ’e KÖR OLMAYI göze alırcasına çıplak gözle bakacaksınız! Gözlerimizin perdesi, kalbimizin pınarında birikmiş bir damla yaşın AŞK PINARI’mızdan süzülerek NEFES’in Okyanusu’na akışına şahit olacağız. Nur’ul Ala Nur olan Nefsin karanlık gölgelerine gizlenmiş Vedud olan Şuur’un Öz’den Kelam’a; Rahmeti’nden Rezzak’ına BA’S edeceği Sonsuz kainatın dantel gibi ilmek ilmek örülmüş her zerresine yayılacağı GERÇEKLİK tek KURTULUŞ yolumuz olacaktır. Latif olan ruhun Latif olan bedene dönüşmesi, tırtılın kozasından kurtulması, bilinmezliğin YOK’luğundaki bilgiye ereceğiz. İdrak-i Şuur’un yöneticisi Güneş’in tüm –İMLERİN sahibi 2.evde ve Başak Burcu’ndaki yerleşimiyle İMLERİN ‘BEN’ zannını ASL’OL’AN sahibine bırakma cesaretini göstermek gerekiyor. Fettah olan Rahmet’in Fettah Kapısı’ndan Batın Halimiyeti’ne TESLİMİYETİ göz alıcı bir HİÇLİK ŞUUR’uyla kendini ortaya koyacaktır.

Dolunay’ın ÖLÜME TESLİMİYET’i hatırlatan 8.evdeki DÖNÜŞTÜREN enerjisiyle RUHUN haps olduğu KABID olan beden cesedinden sıyrılması namütanai bir ŞUUR BİLİNCİ’nin FARKINDALIĞI’na işaret edecektir. PARA, BEDENİ ZEVKLER, -İM eklerine bağladığın hayatının tüm zincirlerini koparma zamanı geldi! Sen bu et beden misin? Bedeni zevklerin hantal doyumsuzluğuna VEDA edebildiğin ölçüden RUHSAL ORUC’un Mir’acı’na ereceksin… Er olan Rahmaniyetinle ÖZ olan Ruh Bebeği’ni Rahimiyeti’nle Musavvir ederek DÜNYA HAYATI’na getireceksin…

Ay/Şiron’una kavuştu KADER YOLU’nda hasarlı, arızalı, yeknesak ve tek düze devam eden gerçekliğin zayıflatan acılarını zayıflatarak Rabb’in Şifa’sına nail olma zamanı geldi!!! Aşk’la Göğe; Gök’ten Hiçliğe; Hiç’likten BİRLİĞE son olarak ‘B’ sırrına AMİN demeye hazır mısın? Aşıklar sofrasından memnuniyetin GÜL ŞERBETİ’nde Aşk’I yudumlamaya var mısın?

KOLLEKTİF ŞUUR’un ‘BEN’ algısından; bilinmez dediğin ve görmezden geldiğin MUHAMMEDİ ŞUUR’un payına düşen TEKAMÜL PAKETLERİ’ni açmaya hazır mısın?

‘Dolun’Ay/Şiron kavuşum enerjisi Balık Burcu’nda gerçekleştiğinden SU ve KOLLEKTİF kelimelerini birlikte kullanmamıza sebep olacak İYİLEŞMEYEN YARALARI’n sistemin dürtüklemesi ve insanoğlunun acılar çekmesine sebep olacak SUYLA GELEN FELAKETLER aracılığıyla açığa çıkacağına işaret ediyor olabilir. Maalesef, sistemin kollektif şuurda biriken tortu, pas, leke ve ayrımcılık düşüncelerini Rabb’in Celali kuvvelerini KAHHAR esmasının kahredici sıfatıyla İNSANOĞLU ve EVREN’i yeniden BA’S edebilir… 

Merkür/Pluton 90’lık açısı FİKRİN ŞEYTANİ düşüncelerini MELEKELERİ kullanabilecek şekilde temizleyici bir virüs programıyla YENİDEN YAPILANDIRACAKTIR… YENİ ŞUUR, YENİ BİLİNÇ! Düşünceleri temizleme, arındırma sistemiyle BEN’İM diyerek sahip olduğumuz her türlü şeyi BIRAKMA zamanı…

Venüs/Neptün 180’lik açısı İLİŞKİLERDE TESLİMİYET temasını ortaya çıkartacaktır. Kurban ve Avcı birbirinden NET şekilde ayrılacaktır. Zira GERÇEK acı verse dahi GERÇEKTİR! Tartışma kabul etmeyen Var’OL’uşun kayıp-kazanç dengesi kendini yeniden ortaya koyacaktır. İlm-i Ledün olan kolletif birlikte haber veren rüya, yakaza ya da meditatif çalışmalar Öz Vedud kaynağın Nur meşalesine ulaşmamıza yardımcı olacaktır.

Dolun’Ay’/Satürn 120’lik açısı Balık/Akrep aksında gerçekleşmesi DUYGUSAL KAYIPLARIN getirdiği TEKAMÜL YOLUNA hizmet edecek DÖNÜŞTÜREN ACILARA işaret ediyor.

                                    Balık Burcu Dolunay’ı der ki;

         ‘Li yecziyAllâhu külle nefsin mâ kesebet, innAllâhe seriy’ul hisâb’

         İbrahim Suresi 51.Ayet

Allâh, her benliğin edindiğinin sonuçlarını yaşamasını murat etmiştir! Muhakkak ki Allâh  "Seriy'ul Hisab"dır (yapılanın sonucunu anında oluşturan)!

 

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin
https://twitter.com/guclumetinn

 

 

Ahmed Hulusi’nin Kuran-ı Kerim Meali’ni aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz


‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için
http://www.ahmedhulusi.org/kitap/duavezikir/