10 Eylül 2014 Çarşamba

DOLUNAY’IN BURÇLARA ETKİLERİ-2


(Yükselen ve Öz Burcunuza Göre Okumanızı Tavsiye Ederim)

Koç Burcu

Balık Burcu’nda gerçekleşen Dolunay etkisiyle arkanızdan iş çeviren, sizi üzen ve dedikodunuzu yapan kişilerin açığa çıkacağına işaret ediyor. Geçmişten gelen, yaralı olduğunuz ve farkında olmadığınız bilinçaltı sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz. İçsel endişe ve kuruntularınız artabilir. Sağlığınıza dikkat etmenizde fayda vardır. En şanslı olduğunuz alan çocuklar ve aşk konuları olacaktır. Yeni bir aşk ve çocuk haberi mutluluk sebebi olabilir.

Boğa Burcu

Balık Burcu’nda gerçekleşen Dolunay etkisiyle sosyal çevrenizde sorun yaşamanız mümkündür. Bir arkadaşınız ya da sosyal gruba destek verebilirsiniz. Kariyerden gelen kazançlarınızın çoğalabilir. İdeal, umut ve dileklerinizin gerçekleşeceği koşullar karşınıza çıkabilir. Aile ve evinizle ilgili konularda şans ve talih sizden yana olacaktır. Ev, emlak ve arsa satın alabilir, taşınabilir ya da evinizin düzen, tertibini kendi zevkiniz doğrultusunda değiştirebilirsiniz. Mukaddim, Mütealiy ve Kuddüs esmalarını zikretmek dengeleyici etki yaratacaktır

İkizler Burcu

Balık Burcu’nda gerçekleşen Dolunay etkisiyle yönetici ve amirinizle gerginlik yaşayabilirsiniz. İş ortamında aşırı verici, teslimiyetçi olduğunuzu duygular ve mantığı zaman zaman birbirinden ayıramadığınızı fark edebilirsiniz. Kariyerinizde beklediğiniz terfiyi alabilirsiniz! Bu etkileşimde en şanslı olduğunuz alan yakın çevre, kardeşler ve görüşme yaptığınız kişilerin desteğini almaktır. İş teklifleri ve görüşmelerin artacağı, kısa seyahat ve mini eğitimlere katılabileceğiniz hareketli bir süreç sizi bekliyor.

Yengeç Burcu

Balık Burcu’nda gerçekleşen Dolunay etkisiyle uzun seyahatler, yüksek öğrenim, fikir ve düşüncelerin olgunlaşması, pazarlama, tanıtım gibi konular gündeme gelecektir. Yabancılar veya seyahatler eksik olduğunuz bir yönünüzü tamamlamanıza olanak tanıyacaktır. İkinci evlilik kararı alabilirsiniz. Hukuksal bir sorun ortaya çıkabilir. En şanslı alanınız finansal konular, iş bulma ve yeteneklerinizi maddi kazançlarınızı arttırma yolunda kullanmak olacaktır. İş arayan ya da iş değiştirmek için uygun etkiler var.

Aslan Burcu

Finansal konular, ortaklaşa kaynaklar, miras, nafaka, burs, ölüm ve ölüm ötesi konularda gelişmeler yaşanabilir. Sağlığınız konusunda temkinli olmakta fayda vardır. Eşiniz ya da ortağınızın kazançları konusunda gelgitler yaşanabilir. Jüpiter yanınızda olduğu için her daim olumsuz olan bir konuda dahi hayrınıza olacak durumlarla karşılaşabilirsiniz. Şans, talih, bolluk ve bereket sizden yana…

Başak Burcu

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik konularda gerilim yaşanabilir. Uzun süredir beklediğiniz bir ilişki ya da ortaklıkta net kararlar alabilirsiniz. Zira bu kararlar geçmişten getirmiş olduğunuz yanlış bir düşünme kalıbını kırarak size şifa verecektir. Şanslısınız çünkü kişisel koruma altındasınız. Bilinçaltının şifalanması, geçmişten gelen yüklerin bırakılması ve dualara icabet enerjisi yoğun olacaktır. İçe dönmek ve herşeyin kaynağını kendinde aramak için uygun etkiler vardır.

Terazi Burcu

Sağlık, iş ortamı ve gündelik hayatınızda abartılı sorumluluk yüklendiğiniz her türlü durum ve koşulun bitmesine şahit olabilirsiniz. Sağlıkla alakalı sorunlar gündeme gelebilir. Beslenme düzeni gözden geçirilmeli ve egzersize başlanmalıdır. Kilo vermek için uygun etkiler var. Çalışma ortamınızda huzursuzluk yaratan kişiler canınızı sıkabilir. İdealleriniz ve dileklerinizi gerçeğe dönüştürecek güç ve sorumluluğu ele alabilirsiniz. Arkadaşlarınızın desteğini görebilir, kariyerinizde çalışma ve emeğinizin hak edilen ödülünü alabilirsiniz.

Akrep Burcu

Aşk ve çocuklar konusunda canınızı sıkan durumların sonuna geliyorsunuz. Sorumluluk sahibi ve aşkın değerini bilen kişileri hayatınıza çekebilirsiniz. Çocuk bekleyenler çocuk sahibi olabilir ya da çocuk sahibi olanlar onların bir sorunuyla uğraşmak durumunda kalabilirler. Kariyeriniz ve toplumsal statünüzde önemli değişimler meydana gelecektir. Evlilik kararı alabilir ya da terfi edebilirsiniz.

Yay Burcu

Aile ve ev konularında bazı sıkıntılar gündeme gelebilir. Aile içi huzursuzluk yaşanabilir. Özür dilemek, anlayış göstermek önemlidir. Geçmişten gelen sorunlar gün yüzüne çıkabilir. Ev değişikliği, taşınma kararı alabilirsiniz. Yabancılar, yabancı kültürler ya da eğitimlerden gelecek konularda şans sizden yana olacaktır. İş arayan ya da başvuruda bulunan kişilerin kariyerlerinde dönüm noktası olacak işlere kabul edilebilirler. İnanç ve fikirleriniz huzursuzluklarınıza çözüm üretecek farkındalıklar yaratabilir.

Oğlak Burcu

Kardeşler ve yakın çevreyle iletişim konusunda sorunlar gündeme gelebilir. Uzun süredir beklediğiniz projenin tamamlanması ya da anlaşmanın imzalanması söz konusu olabilir. Pazarlama, tanıtım, iş başvurusu için görüşme ve toplantılar artacaktır. Finansal konular, eş ya da ortağın gelirleri, burs, miras ve nafaka gibi konularda maddi durumunuzu destekleyecek etkiler ortaya çıkacaktır.

Kova Burcu

Parasal konularda sıkıntılar, aşırı harcamalar ortaya çıkabilir. Maddi durumunuzu toparlamakta ve dengelemek sıkıntılar yaşanabilir. Bu etkileşimde mali durumu dengelemek için alternatif iş teklifleri değerlendirilebilir ya da ek işlere girilebilir. Finansal konularda abartılı harcamadan kaçınmakta fayda vardır. İkili ilişkiler, evlilik ve ortaklık konularında şans sizden yana olacaktır. Bu evrede eş ya da ortağınızdan destek görebilir ya da evlilik, ortaklık teklifi alabilirsiniz.

Balık Burcu

Fiziksel görünümü yenileme, kilo vermek ve sağlıkla ilgili durumlar gündeme gelebilir. Kişisel olarak mücadele etmek, iş ve kariyer konularında girişimci olmak gerekir. Gergin ve asabi duygular hissedebilirsiniz. Egzersize başlayabilir, çalışma koşullarınızda olumlu durumlar ortaya çıkabilir ya da sağlığınızı hem psikolojik hem fiziksel şifalandırabilirsiniz. İş ve gündelik ortamınızda takdir alabilir, koşullarınızı iyileştirebilirsiz.

Balık Dolunay’ın Genel Etkilerini Okumak İçin:


En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin
https://twitter.com/guclumetinn

 

Ahmed Hulusi’nin Kuran-ı Kerim Meali’ni aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz


‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için
http://www.ahmedhulusi.org/kitap/duavezikir/