9 Ağustos 2014 Cumartesi

DOLUNAY KOVA’DA:SON SÖZ ALLAH’IN!


10 Ağustos 2014 saat 21.09 itibariyle Kova Burcu’nda gerçekleşecek özel enerjilere sahip DOLUNAY’ın devrimci, yenilikçi bir enerjiyi açığa çıkartacağını söyleyebilirim. Dolunay An haritasına baktığımızda Balık Burcu’nun yükseldiğini görüyoruz. TESLİMİYET, ARINMA ve ŞİFALANMA tesirleri açığa çıkacaktır. Zira yükselen yöneticisi Jüpiter’in Aslan Burcu’nda 5.evde yerleşmesiyle birlikte Musavvir olan YARATICILIK, ŞEKİLLENDİRME etkileri aşikar olmaya başlayacaktır. Çocuk ve gençlerle ilgili konulardan haberler duyabilir ya da spor, sinema, sahne sanatlarıyla ilgili gelişmelerin yanında GÜÇ ve ERK meşalesini elinde tutanların daha da güç kazanacağı bir etkileşim VAR’OL’AN sonuçların altının çizileceğini açıkça söylemek mümkündür. Bu noktada harita GÜÇÜN DOĞRU KULLANIMI noktasında hepimize uyarıda bulunuyor. Zira Muizz olan ismiyle bizleri yükselten, kimlik ve benliğimizi ortaya koymamızı sağlayan Rabb’in İlahi Adalet sistemi açıkça çalışmaya başlamış vaziyette görünüyor. Hata, kusur, vicdani yargılardan uzak davranışlar ve sorumluluk duygusundan uzak yaklaşımlar bu etkiyi Rabb’in Kahhar olan yüzüyle altüst edecektir. Çünkü, yükselen yöneticisi Jüpiter ve Mars arasında ciddi bir 90’lık açı var. Öz’deki SINAV mahiyetinde vücud bulan konuların AÇIK ve ŞEFFAF bir şekilde KADERİ bir incelikle tezahür edecek senaryolara dönüşeceğini net bir şekilde anlatıyor. Rabb’in Mukiyt olan ismi ile her daim koruması altında olduğumuz UNUTMADAN hayat yolumuza sevgi düzleminde İNANÇ ve İMAN ile devam etmek gerekiyor. Kova Burcu’nda gerçekleşen Ay’ın DOLUN hali bize en çok bu noktada izahta bulunuyor. 

Ay’ın DOLUN halinin 12.evde Kova Burcu’nda DEVRİM’in gerçekleştiği noktadan başlayarak Allah’ın Vali ismi gereği Sonsuz Işık’ın tüm sistemi yeniden organize ederek benlik, şuur ve şuursuzluk noktasında hayatımızı İDARE ETTİĞİMİZİ düşündürten mikro ya da makro düzeyde BEN dediğimiz koşulların sonsuz kaynağın sınırsızlığında eriyerek gerçekliğin Rabb’in Kelam-ı Selam kuvveleriyle ortaya koyacağını göstermektedir. Türkçe meali; SON SÖZ ALLAH’ın kelamı olacaktır!

Güneş’in 6.evde BEN olgusunun giderek HASTA bir hal aldığını gösteriyor. Zira Merkür’le kavuşma halinde olan bir Güneş ZİHİNSEL sorunlar, DÜŞÜNCE hasarları ortaya çıkartacaktır. Rabb’in Senden Sana ortaya çıkan Hu olan Nef’esi olmasa GÜNDELİK RUTİN İŞLERİ halletmek imkansız olurdu. BEN zannı 12.evde Rabb’in Son Sözü ile yerle bir oluyor. Gücün alt ve üstü YOK OLUYOR, yerine SAĞLIKLI HZ.İNSAN donanımına sahip ruhsal varlıklar olduğumuzu hatırlatan Rabb’in Hayy olan ezeli ve ebedi olmayan sonsuz kaynağı açığa çıkıyor. SORUMLULUK duygusu insana yakışan bir davranıştır. SORUMLU olmayı birey olarak ÖĞRENMEK, kendi evimizin önünü süpürmek ve en önemlisi GIYBET ve DEDİKODU’dan uzak durmak gerekiyor. İlahi Adalet’in tek sahibi olan sonsuz ve sınırsız Samed olan Rabb’in SON SÖZ’ü en hayırlı şekilde söyleyeceğine kalben İMAN etmek gerekiyor.

Başkalarında kusur gördüğümüz, eleştirdiğimiz, beğenmediğimiz herşeyin ASLINDA BİZ olduğumuz gerçeğini BİLMEK DİLEĞİYLE… DEVRİM BİLİNÇTE BAŞLAR, FİZİKSEL HAYATTA TEZAHÜR EDER…

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin
https://twitter.com/guclumetinn

 

Ahmed Hulusi’nin Kuran-ı Kerim Meali’ni aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz


‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için
http://www.ahmedhulusi.org/kitap/duavezikir/