12 Ağustos 2014 Salı

TESLİMİYETLE GELEN ‘AMİN’ YENİ BAŞLANGIÇLARA ‘BİSMİLLAH’ OLACAKTIR


Ay Balık Burcu’nda hareket ediyor… Evrensel sevgi, merhamet, fedakarlık ve soyut konular ön plana çıkacaktır. Kollektif akıldan süzülen bilgiler bilinçli zihinde süzülerek görünür hale gelen sonuçlar üretir. Soyut olan, görülmeyen ama BİLİYORUM dediğiniz her türlü konuyu hayat alanımızda var ederiz. Bilinçaltının derinliklerinde arınma, şifa ve temizlenme için uygun etkiler vardır. Rabbin ŞAFİ esmasının aşikar olduğu aynı zamanda NUR esmasına TECELLİ ettiği durum ve koşullar aşikar olmaya başlar… Tüm esmaları, isimleri varlığında barındıran Balık Burcu enerjisi ‘ÖZEL’ bir titreşim yayar. Ayaklar, ayak parmakları hassasiyet kazanır. Bağımlılık yaratan her türlü şeyden uzak durmakta fayda vardır. Karbonhidrat tüketiminde temkinli olmakta fayda vardır. Zira kilo alımına müsait etkiler ortaya çıkar. Glutensiz karbonhidrat veya yararlı tahıl tüketimi önerilir.

Ay/Mars 120’lik açısı harekete geçiren etkisiyle enerjimizi yükseltecektir. Balık/Akrep aksı dönüştürmek, değiştirmek istediğimiz konularda FARKINDALIK yaratacaktır. Motivasyon enerjisi vereceğinden içsel güç ve dengemizi rahatlıkla ortaya koyabiliriz. Rabb’in Kuddüs olan arındırıcı ve temizleyen kuvveleri açığa çıkacaktır. Yüzmek, pilates ve yoga gibi bedeni yormayan fiziksel aktiviteler açığa çıkan enerjinin dengeli kullanımına yardımcı olacaktır. Bol sıvı tüketimi öneriyorum!

Ay/Pluton 60’lık açısı DÖNÜŞTÜREN İÇSEL GÜCÜN farkına varmanıza yardımcı olacaktır. Balık/Oğlak aksı BIRAKMAK, DÖNÜŞTÜRMEK, DEĞİŞTİRMEK isteğini açığa çıkartacaktır. Zira psikolojik olarak sağlamlık verecektir. Güçlü, hatırı sayılır kişilerin desteğini alabilirsiniz. Rabb’in Hakem olan Kayyum kuvvesi aşikar olacaktır.

Ay/Satürn 120’lik açısı sağlam ve kararlı hissetmenize yardımcı olacaktır. Balık/Akrep aksı HAK olan tekamül hediyelerine işaret eder. Teslimiyetle gelen AMİN, yeni başlangıçlara BİSMİLLAH olacak kapıları aralayacaktır. Dua, tefekkür, manevi çalışmalar ve meditasyon için oldukça uygun etkile var.

Günün genelinde TESLİMİYET ve MANEVİ ARINMA farkındalığına müsait enerjiler açığa çıkıyor. Zikir, dua, tefekkür ve Rabb’e ulaşmak adına yapılan her türlü çalışma Hz.Muhammed SAV’a yapılacak salavat-ı şerifle yerini bulacaktır Biiznillah...

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin

https://twitter.com/guclumetinn

 

Ahmed Hulusi’nin Kuran-ı Kerim Meali’ni aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz


‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için