6 Ağustos 2014 Çarşamba

BEKLENMEYENİ BEKLE, İSTE, OLSUN!


Ay Yay Burcu’nda hareket ediyor… Bilgi, öğrenmek ve seyahat etme isteğimiz yoğunlaşacaktır. Evrensel genişlik, bilginin yayılması ve hazmedilmesi sürecinde olduğumuz zamanlardır. Din, felsefe ve inançlarımızı sorgulama eğilimleri ortaya çıkar. Enerjik hissettiğimiz zamanlar olduğundan hareket temayülümüz artacaktır. Aşırı iyimser, olaylara müspet açıdan yaklaşan bir psikoloji içerisinde olmamız mümkündür. Abartıdan uzak olmak ve kibirli söylemlere saplanmadan hareket etmekte fayda vardır. Fanatik yaklaşımlara saplanmadan geniş düşünme potansiyeliyle evreni değerlendirmek mümkündür.

Ay/Merkür 120’lik açısı iletişim konusunda güzel enerjileri açığa çıkartacaktır. Yay/Aslan aksı toplantı, görüşme, pazarlama, seyahat, eğitim ve seminerlere katılmak, aktif şekilde düşüncelerini ifade etmek açısından uyumlu etkiler yaratacaktır. Alim olan Rabb’in Latif olan kuvveleri açığa çıkacaktır. Bugün eğitim başvurusu yapmak, dil öğrenimine başlamak, ticari faaliyetler için ayrıca çok olumlu etkiler var. Mutlaka DEĞERLENDİRELİM!

Ay/Güneş 120’lik açısı ruhsal dengenin fiziksel hayatta tezahür etmesine sebep olacaktır. Yay/Aslan aksı otorite ve yönetici pozisyonunda olan kişilerle görüşmenin yanında kadın ve erkek ilişkileri için uygun etkiler yaratacaktır. Eril ve Dişil enerjilerde Rahman ve Rahim enerjileri birbirleriyle bu denli uyumlu akışta olduğunda DUA KAPILARI sonsuz Rahmeti ile Dua’dan Kelam’a gelir… Bu etkileşim aynı zamanda ÖZ varlığınızda bulunan Rabb’in Nur’ul Ala Nur kuvvesini aktive ederek Rabb’le olan bağlantınızı harekete geçirecektir. Dua ve Manevi çalışmalar için muazzam etkiler var.

Ay/Uranüs 120’lik açısı ani gelişmeler ortaya çıkartacaktır. Yay/Koç aksı beklemediğiniz anlık ve güzel gelişmeleri ortaya çıkartma etkisi yaratır. Bu etkileşim aynı zamanda beyin enerjisini arttırdığı için sahip olduğunuz kuvveleri kullanma, değerlendirme ve İDRAK potansiyelini üst seviyelere çıkartacaktır. Beklenmeyeni BEKLE ve MUTLU OLMAYI SADECE İSTE! OL’DU’ BİLE…

 

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin
https://twitter.com/guclumetinn

 

Ahmed Hulusi’nin Kuran-ı Kerim Meali’ni aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz


‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için