4 Ağustos 2014 Pazartesi

DUYGULARINA SAHİP ÇIK


Ay halen Akrep Burcu’nda hareket ediyor. Dönüştürmek, bırakmak istediğiniz her türlü konuyu titizlikle ele alabilirsiniz. BIRAKMAK bu etkileşimin en önemli özelliğidir. Derin biliş, sezgilerin güçlenmesi ve çözülmesi zor olan konuların asıl sebepleriyle yüzleşerek çözüm üretecek kuvvelerin açığa çıkması. Psikolojik çözülme!

Ay/Güneş 90’lık açısı eril ve dişil enerjide dengesizlik yaratacaktır. Rahman ve Rahim olan Rabb’in kuvveleri çatışma ve mücadele enerjisi ortaya koyar. İş ilişkilerinde, toplantı ve görüşmelerde sorunlar çıkabilir. ZAN duygusundan kaynaklı KİBİR ve EGO temelli davranışlara meyletmeyiniz. Akrep/Aslan aksı kıskançlık, mücadele ve hırs olarak biriken enerjileri açığa çıkartacaktır. Kadın ve erkek ilişkileri, yönetici ve otorite konumunda kişilerle sorun yaşma olasılığı yüksektir. İstek, talep ve kariyer konusunda isteklerinizi öğleden sonra saatlere almanız faydalı olacaktır.

Ay/Satürn kavuşum etkisi kısıtlayan bir enerji açığa çıkartacaktır. Engellenmiş, depresif ve karamsar hissetmek mümkündür. SORUMLULUK olarak yerine getirmemiz gereken işleri ertelemeden harekete geçmek bu etkinin olumsuz yanlarını azaltacaktır. Ödeme, vergi, borç, kredi ve alacaklar ile ilgili sorunlar ortaya çıkabileceği gibi ülke genelinde sıkıntılı haberler duyabiliriz. Rabb’in Fettah olan Basıt kuvveleri kıstırılmış enerjileri dengeleyen bir enerji açığa çıkartarak Rahman ve Rahim olan kuvveleri aşikar edecektir.

Akşam saatlerinde etkinleşecek Ay/Venüs 120’lik açısı İLİŞKİLERDE dengeleyici etkiler yaratacaktır. Akrep/Yengeç aksı derin DUYGUSAL BÜTÜNLÜK hissi yaratacaktır. Romantik planlar, ilişkilerde olumlu adımlar, aileyle güzel vakit geçirmek ya da evinizde vakit geçirmek, sevdiklerinize yemek hazırlamak bu enerjiyi çoğaltacaktır. Rabb’in Kuddüs olan Vedud kuvveleri Latif bir enerjiyle ortaya çıkacaktır.

Enerjinin aktif çalışması için;

HAVALAR ÇOK SICAK MUTLAKA SOKAK HAYVANLARINA BİR KAP SU ve YEMEK KOYALIM,

SEVDİKLERİNİZE ‘SENİ SEVİYORUM’ DEYİN,

GÜLÜMSEYİN J

ÖLÜLERİMİZE MUTLAKA DUA EDİN… HAYIR İÇİN YİYECEK DAĞITIN,

İHTİYACI OLAN İNSANLARA YARDIMCI OLUN...

Zikir hayatın tam İÇİNDE, EYLEM ve HAREKETTE…

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin
https://twitter.com/guclumetinn

 

Ahmed Hulusi’nin Kuran-ı Kerim Meali’ni aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz


‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için
http://www.ahmedhulusi.org/kitap/duavezikir/