21 Haziran 2014 Cumartesi

ZAN’EDEN ŞİRK


Ay halen Koç Burcu’nda hareket ediyor… Hareket, enerji, bolluk ve bereket enerjisini hayat alanımıza çekeriz. Motivasyon çok yükselir. Cesaret gerektiren, harekete geçmek istediğimiz her türlü duruma başlamak için uygun etkiler mevcuttur. Yaşam enerjisi tüm hareketlerimize yansır. Aşırı duygusal reaksiyon vermekten çekinmek gerekir. Çünkü bu evrede çocuksu bir patavatsızlık, düşünmeden harekete geçme durumları görülebilir. Kırıcı ve patavatsız davranışlardan uzak durmak yerinde olur. Egzersiz ve spor yapmak için uygun etkiler vardır. Kafa, beyin, yüz, gözler hassasiyet kazanır. Kahve ve tatlı şeylerden uzak durmakta fayda vardır.

Ay/Uranüs kavuşum etkisiyle ani gelişmeler yaşamak olasıdır. Duygularımızda aceleci, panik, ve heyecana meyleden iniş çıkışlar görülebilir. Mars etkisiyle kavgacı, etkiye tepki veren, mücadele ve hırs enerjisi açığa çıkar. Cebbar olan Rabb’in aşikar olması sonucu İrade-i Cüz kullanımında sıkıntı, yanlış kararlara temayül etme durumları görülebilir. Kuddüs olan Allah’ın Hayy, Bedi, Latif ve Halim kuvveleri dengeleme yaratacaktır.

Ülke genelinde otorite, tanınmış, yönetici konumundaki kişilerin anlık sivri çıkışları gündemi meşgul edebilir yada kayıp haberleri almak olasıdır. Genel bir karışıklık, huzursuzluk ve ayrışma etkisi görülebilir!

Duygusal tepkiler, anlık hareketler ve olayları kişisel algılama sonucu BEN ve O ayrımına girmek en büyük ŞİRK’tir. Bu sebeple karşımızdaki durum her ne olursa olsun ‘BİRLİK’ BİLİNCİ’nden ayrışmadan TEKLİK anlayışına ikame etmek gerekir. Bir mikroskop düşünün devasa boyutlarda olsun! Bu mikroskop Dünya’daki tüm insanları inceleyerek ne kadar detaya girerse herşey enerji ve atom bulutuna dönüşmeye başlayacaktır. Bu sebeple, canını sıkan her türlü durum, koşul, kişi yada olaylar sade ve sadece SENİN SENDE YANSIMANDIR! ALLAH ezeli ve ebedi olmayan Sınırsızdır! Celal ve Cemal olan esmaların her biri bir insana işaret eder. Karşımıza çıkan durumları bu pencereden değerlendirmeyi öneriyorum! Sonuç olarak Ben, Sen ayrımında Rabb’ten ZANLA PERDELENEREK ŞİRKE düşme risk ve potansiyeli yükseleceğinden Marsiyen gökyüzü etkilerinde DİKKAT edilmesi gereken bir husustur!

Ay/Merkür 60’lık etkisi zihinsel faaliyetlerde hareketlilik yaratacaktır. Koç/İkizler aksı İLETİŞİM konularında açık, net ve girişimci bir mantıkla hareket edileceğini göstermektedir. Toplantı, görüşme, haberleşme, medya, yazılı ve sözlü anlaşmalar açısından rahat akışın olduğu etkiler var.(Merkür Retro etkisini unutmayalım! Sadece geçmişte başladığımız işleri tamamlamak açısından etkiler uygun) Fettah olan Rabb’in Alim ve Nur kuvveleri aşikar olacaktır.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin

 

Ahmed Hulusi’nin Kuran-ı Kerim Meali’ni aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz


‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için