20 Haziran 2014 Cuma

ALLAHÇA DÜŞÜNMEK


Ay Koç Burcu’nda hareket ediyor… Hareket, enerji, bolluk ve bereket enerjisini hayat alanımıza çekeriz. Motivasyon çok yükselir. Cesaret gerektiren, harekete geçmek istediğimiz her türlü duruma başlamak için uygun etkiler mevcuttur. Yaşam enerjisi tüm hareketlerimize yansır. Aşırı duygusal reaksiyon vermekten çekinmek gerekir. Çünkü bu evrede çocuksu bir patavatsızlık, düşünmeden harekete geçme durumları görülebilir. Kırıcı ve patavatsız davranışlardan uzak durmak yerinde olur. Egzersiz ve spor yapmak için uygun etkiler vardır. Kafa, beyin, yüz, gözler hassasiyet kazanır. Kahve ve tatlı şeylerden uzak durmakta fayda vardır.

Güneş/Merkür kavuşum enerjisi ALLAH’ın çözümlerini düşünecek mana aleminden maddi aleme akan sınırsız, sonsuz ve karşı konulamaz güçte bir enerjiye işaret ediyor. Rabb’in Fettah olan kuvvesi Alim sıfatıyla İDRAK-I NUR farkındalığını harekete geçiriyor. Nur ‘Işık’ tır, enerjidir; Güneş, Allah’ın ruhumuzdaki parçasıdır. ALLAHÇA DÜŞÜNMEK şuuruyla idraki feraset kazanmak, kalbi potansiyelde akli kanalları doğru şuurdan dile getirecektir. Dil görünen manada madde; görünmeyen potansiyelde açılım enerjisidir. Bu etkileşim; Merkür Retro etkisiyle İÇSEL bir tohumlanma zatıyla açığa çıkacaktır.

Ay/Pluton 90’lık açısı DÖNÜŞTÜREN bir etki yaratacaktır. Baskı, şiddet, kaba kuvvet ve zorlanma etkisi yarataran BEN dediğimiz YOK OL’AN’ daki birikmiş kir, pas ve nefsaniyet perdelerini ZORLAYARAK ortadan kaldıracaktır. Zira Mümit olan Rabb’in Kahhar esması aşikar olacaktır. Koç/Oğlak aksı SİSTEMİ YAPILANDIRMA enerjisiyle ‘kökleşmiş karanlığı’ CEHENNEM ateşinde yakarak CENNET olan farkındalık şuur boyutuna taşıyacaktır. Latif, Kuddüs ve Halim esmaları dengeleyici olacaktır.

Ay/Mars 180’lik açısı GERGİN etkileri beraberinde getirecektir. Terazi/Koç aksı ilişkilerde asabiyet, zorlanma, akla geleni düşünmeden dile getirme gibi durumlar sıkıntılı etkileri ortaya çıkacaktır. Latif ve Halim, Vekil esmaları dengeleyici olacaktır. Aşırı acelecilik bir takım kazalara, sakarlıklara sebebiyet verebilir. Duygusal yaralanmalara, alıngalık ve çıkışlara karşı temkinli olmakta fayda var.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin

 

Üstad Ahmed Hulusi’nin Kuran-ı Kerim Meali’ni aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz


‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için