26 Mayıs 2014 Pazartesi

İRADE-İ KIYAM


Ay Boğa Burcu’nda hareket ediyor… Somut ve elle tutulur girişimlerde bulunabilirsiniz. Dünyevi olan her türlü konuya yönelebiliriz. Huzur ve emniyet duygusu verir. Bu etkiler altında başladığınız işler kolaylıkla sonuca ulaşır. Lüks ve güzel olan şeylere ilgi artacaktır. Güzellikleri elde etme içgüdüsüyle hareket edebilirsiniz. Ay, kadersel etkileri gösterir. Ve Boğa Burcu’nu çok sevdiğinden bu etkiler altında başlanacak her türlü durum ‘kadersel’ yol ayrımları yaratacaktır. Boyun, boğaz, tiroid ve ses telleri hassasiyet kazanacaktır.

Ay/Neptün 60’lık açısı ilahi iradenin desteğini gösteriyor. Hayal ettiğimiz, dilediğimiz yada imgelediğimiz her türlü duruma ulaşmak noktasında destek görebiliriz. Boğa/Balık aksı hayalin fiziksel alemde görünür hale gelmesiyle doğrudan ilişkilidir. Sanatsal yaratıcılık artacaktır. Manevi çalışmalar, meditasyon, zikir ve ibadet için etkiler oldukça uygundur. Bu evre kötü bir alışkanlığı bırakmak açısından destek verecektir. Aşırı yemek, tembellik, hareketsizlik yada keyif verici maddelere temayül varsa NİYET konularak bırakılabilir.

Ay/Pluton 120’lik açısı gücü etkin şekilde kullanabilme enerjimiz yükselecektir. Güçlü kişilerin destekleriniz alabilir, derinden gelen bir DÖNÜŞÜM enerjisiyle etkin bir değişim sürecine girebiliriz. Fiziksel anlamda yada manevi anlamda KIYAM enerjisine sahip bir etkileşim açığa çıkacaktır. Boğa/Oğlak aksı var’ol’an sistemin bitişi anlamına gelir. Ruhsal anlamda silkelenip yenilenebilirsiniz. Bu etki Mürid ve Kuddüs kuvvelerinin açığa çıkması olarak değerlendirilebilir. İradeyi Kıyam ettirebilir, kendimize yepyeni bir HAYAT YOLU çizebiliriz.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin