27 Mayıs 2014 Salı

EDERİ KADAR DEĞER


Ay halen Boğa Burcu’nda hareket ediyor… Somut ve elle tutulur girişimlerde bulunabilirsiniz. Dünyevi olan her türlü konuya yönelebiliriz. Huzur ve emniyet duygusu verir. Bu etkiler altında başladığınız işler kolaylıkla sonuca ulaşır. Lüks ve güzel olan şeylere ilgi artacaktır. Güzellikleri elde etme içgüdüsüyle hareket edebilirsiniz. Ay, kadersel etkileri gösterir. Ve Boğa Burcu’nu çok sevdiğinden bu etkiler altında başlanacak her türlü durum ‘kadersel’ yol ayrımları yaratacaktır. Boyun, boğaz, tiroid ve ses telleri hassasiyet kazanacaktır.

Ay/Satürn 180’lik açısı karamsar, endişeli ve şüpheci davranmamıza yol açacaktır. Boğa/Akrep aksı EDERİ kadar DEĞER vermediğimiz durumlara dikkat çekecektir. Değer yargılarında yanlış tutum ve inanç sergilediğimiz konularda FARKINDALIK yaratacaktır. Darr esması bizleri sıkıştırarak dünyevi amaçlara olan bağımlılıklar noktasında disipline olmamız, çalışmamız gerektiğini hatırlatıyor. ‘Orta Yolu Bulmak’ ve ‘Denge Üzerine Olmak’ en önemli hareket noktamız olacaktır. Basıt ve Fettah kuvveleri Muğni olan Rabb’in adıyla aşikar olacaktır.

Ay/Jüpiter 60’lık açısı saat 10.00 civarı etkinleşerek iyimser bir enerji verecektir. Bolluk, bereket, şifa etkisini yoğun olarak hissedeceğiz. Boğa/Yengeç aksı dünyevi konularda şans getiren bir etki yaratacaktır. Erken saatlerde üzerimizde hissettiğimiz karamsar ve depresif etkileri temizleyerek şifalandıracaktır.

Saat 12.00 sonrası Ay Boşluk etkisine gireceğinden yeni başlangıç yapmak için uygun etkiler yoktur. Yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin