24 Mayıs 2014 Cumartesi

CELAL AYNASINA BAK ve GEÇ


Ay Koç Burcu’nda hareket ediyor… Hareket, enerji, bolluk ve bereket enerjisini hayat alanımıza çekeriz. Motivasyon çok yükselir. Cesaret gerektiren, harekete geçmek istediğimiz her türlü duruma başlamak için uygun etkiler mevcuttur. Yaşam enerjisi tüm hareketlerimize yansır. Aşırı duygusal reaksiyon vermekten çekinmek gerekir. Çünkü bu evrede çocuksu bir patavatsızlık, düşünmeden harekete geçme durumları görülebilir. Kırıcı ve patavatsız davranışlardan uzak durmak yerinde olur. Egzersiz ve spor yapmak için uygun etkiler vardır. Kafa, beyin, yüz, gözler hassasiyet kazanır. Kahve ve tatlı şeylerden uzak durmakta fayda vardır.

Ay/Mars 180’lik açısı hareketli ve gergin etkiler var. Acele, tez canlı, sinirli hissedebilirsiniz. Koç/Terazi aksı gergin enerjilerin İLİŞKİLER ekseninde gerçekleşeceğini gösteriyor. Bencil, benbilirimci tavırlardan uzak olmakta fayda var. Bu enerji uzun süredir devam eden SORUNLARIN çözüme ulaştırılması açısından faydalı olacaktır. Cebbar esmasının aktive olacağından Halim ve Vedud kuvveleriyle dengeleyebilirsiniz.

Ay/Pluton 90’lık açısı güç çekişmeleri yaşanacağını gösteriyor. Koç/Oğlak aksı kuralları yıkan, kalıp dışı ve aşırı baskılama sonucu ortaya çıkacak gerginlikleri gösteriyor. Saldırı, şiddet eğilimli kişilere karşı dikkatli olmakta fayda vardır. Kahhar ve Kabıd kuvveleri aktive olacağından bu evrede Basıt ve Latif esmaları dengeleme getirecektir.

Ay/Uranüs kavuşum etkisi sıradışı ve gergin olayların ortaya çıkması noktasında ciddi bir tetikleme etkisi yaratacaktır. Koç enerjisi kollektif anlamda ciddi bir DEĞİŞİM enerjisi yaratacaktır. Hepimiz elimizde mızraklarımız savaşa gider bir ruh halinde hissedebiliriz. Bu anlamda DEĞİŞTİRMEK istediğimiz konularla ilgili olarak bilinçli bir tercihte bulunarak enerjiyi doğru kullanabiliriz.

Bu evrede SPOR YAPMAK, GÜÇ GEREKTİREN İŞLERE YÖNELMEK, UZUN SÜREDİR ÜŞENGEÇLİKTEN YAPMADIĞIMIZ TAMİRATLARA BAŞLAMAK… fiilen iyi olacaktır.

Süt, şeker(kesme şeker), salatalık, su, soğuk ve sulu sebze ve meyve suları tüketmek ayurvedik olarak vücut ısısını dengeleyerek enerjinin dengelenmesine yardımcı olacaktır.

Gün genelinde Jüpiter/Satürn arasında KORUYUCU ÜÇGEN açısı kesinleştiğinden Rahman olan enerjilerin Rahimiyet huzurunu doğuracağını söyleyebilirim. Bolluk, bereket, şifa enerjisi ilahi kaynaktan gelerek Satürn kanalında elle tutulur gözle görülür hale gelecektir. Emek ettiğimiz, sabır gösterdiğimiz ve dualarımıza, dileklerimize koyduğumuz NİYETLER gerçek olacaktır. Rezzak olan Rabb’in Rahman olan suretiyle Rahimiyet kaynağından doğarak Muğni enerjilerini aktive edeceğini söyleyebilirim.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin