6 Mayıs 2014 Salı

İLİŞKİLERDE VEDUD OLAN RABB’İN YANSIMALARI


Ay Aslan Burcu’nda hareket ediyor… Farkındalık ve İdrakin enerjisini hayat alanımızda yaşarız. Pürüzsüz bir netlik, açıklık ve samimiyet aşikar olur. Aslan Burcu’nun temsil ettiği eğlence, çocuksu bir ruh ve artistik kabiliyetler ortaya çıkar. Hayat alanı bir tiyatro, bizlerse başrol oyuncuları gibi hissetmeye başlarız. Motivasyon enerjimiz artar. Gizli, kapalı kalan hiçbir konudan hoşlanmayız. Takdir edilme, beğenilme arzularımızda artış olur. Sürüden ayrı, BEN diyebildiğimiz zamanlardır. Kalp ve omurgamıza dikkat etmekte fayda var.

Güneş/Jüpiter 60’lık açısı ilahi iradenin yaşam alanımıza olumlu etkileri olacağını gösteriyor. Boğa/Yengeç aksı sahip olduğumuz şeyler konusunda köklerimizden gelen faydalı yetkinlikleri kullanabileceğimizi anlatıyor. Finansal yatırım, arsa ve alım-satımı için doğru karar verebiliriz. Ganiyy ve Rezzak olan Rabb’in kaynakları Malikü’l Mülk kuvvesiyle ortaya çıkacaktır.

Ay/Venüs 120’lik açısı ilişkilerde güzel etkiler yaşatacaktır. Aslan/Koç aksı ilişkilerimizde girişimci, sözünü sakınmayan ve harekete geçen bir yapıda olacağımızı gösteriyor. Her türlü ticari girişim, ortaklık, yeni yapılanma için uygun etkiler var. Evlenme teklifi, ciddi bir ilişkiye başlamak yada duygularımızı karşı tarafa uygun bir dille aktarmak adına adımlar atabiliriz.

Ay/Mars 60’lık açısı yüksek motivasyon ve enerji yaratacaktır. Aslan/Terazi aksı ilişkiler, ortaklık alanlarında girişimci enerjiyi yükseltecektir. Egzersiz yapmak için uygun etkiler vardır. Bu noktada kalbi yoran egzersizlerden kaçınmak gerekir. Hafif tempolu yürüyüş, yoga ve pilates, yüzme gibi sporlara yönelmek uygundur.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin