7 Mayıs 2014 Çarşamba

EGOLARIMIZ ÇÖZÜLÜYOR BİRAZ SABIR


Ay halen Aslan Burcu’nda hareket ediyor… Farkındalık ve İdrakin enerjisini hayat alanımızda yaşarız. Pürüzsüz bir netlik, açıklık ve samimiyet aşikar olur. Aslan Burcu’nun temsil ettiği eğlence, çocuksu bir ruh ve artistik kabiliyetler ortaya çıkar. Hayat alanı bir tiyatro, bizlerse başrol oyuncuları gibi hissetmeye başlarız. Motivasyon enerjimiz artar. Gizli, kapalı kalan hiçbir konudan hoşlanmayız. Takdir edilme, beğenilme arzularımızda artış olur. Sürüden ayrı, BEN diyebildiğimiz zamanlardır. Kalp ve omurgamıza dikkat etmekte fayda var.

Ay/Güneş 90’lık açısı eril-dişil enerjilerde dengesizlik yaratacaktır. Rahman ve Rahim kuvvelerinde meydana gelen bu zorlu etkileşim kadın-erkek, yönetici-çalışan, baba-çocuk ilişkileri açısında mücadele gerektiren durumlar ortaya çıkartacaktır. Tartışma, çekişme ve sürtüşme etkisi var. Yönetici konumunda olan kişilerle zıtlaşmaktan uzak durunuz. Aslan/Boğa aksı sabit fikir verecektir. Ego ve Sahiplenme enerjisi yüksek olacaktır. Cebbar esmasının açığa çıkacağı bu süreçte Halim ve Vedud kuvvelerini kullanmakta yarar vardır.

Ay/Satürn 90’lık açısı karamsar ve depresif bir ruh hali yaratacaktır. Sorumluluk, aşırı alınganlık, duyguları ifade etmekte zorlanma duygularını hat safhaya çıkartacaktır. Nedensiz ve Sebepsiz bir iç sıkıntısı hissedebiliriz. Aslan/Akrep aksı EGONUN ÇÖZÜLMESİ olarak yorumlanabilir. Bastırılmış, üzerinden zaman geçmiş yada haklılığına kani olduğumuz konularda KONUŞMA ZAMANI’nın geldiğini göstermektedir. Gecikme, haksızlığa uğramışlık hisleri gün yüzüne çıkar. Kabıd ve Sabır esmalarının aşikar olduğu bu süreçte Fettah ve Basıt kuvvelerini aktive etmeliyiz.

“Lâ ilâhe illâ ente subhaneke inniy küntü minez zalimîn” duası fayda sağlayacaktır.

Anlamı:

"Tanrı yok (benliğim yok); sadece Sen (hakikatimi oluşturan El Esmâ mânâların)! Senin (Esmâ mânâlarını açığa çıkaran olarak bu işlevimle) tespihindeyim! Muhakkak ki ben (hakikatimi fark etmeyerek ve hissetmeyerek) nefsime zulmettim."

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin


‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için:
http://www.ahmedhulusi.org/kitap/duavezikir/