28 Mayıs 2014 Çarşamba

YENİAY İKİZLER BURCUNDA:BİLGİ KİRLİLİĞİ


Yeniay enerjisi 21.40 itibariyle kendisini göstermeye başlayacaktır. Yeniay’ın meydana geldiği ana göre çıkartılan haritada Yay Burcu yükseliyor. Bu etkileşim manevi inanç ve görüşlerin baskın şekilde ortaya konacağına işaret ediyor.  Bu etkileşim ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilikler noktasında etkisini ortaya koyarken imzalı olan her türlü konu ve durumun açık bir düşmanlık konusu olarak konuşulması durumunu gündeme getirecektir.

Yay etkisiyle yabancı ülkeler, fikirler, dini dogmalar, siyaset ve hukuki konuları yoğun olarak gündeme getirecektir. Yeniay’ın meydana geldiği İkizler Burcu enerjisi yazılı ve görsel medya kanalları, iletişim sahaları, sosyal medya gibi alanlarda SİYASAL konuların konuşulması hatta asılsız haberlerin gündemi karıştıracağının sinyallerini veriyor. Uluslararası bir skandal yada anlaşma sıkıntılı bir etki yaratabilir.

Neptün’ün Ay ve Güneş’le olan zorlayıcı etkileşimi ciddi bir KAFA KARIŞIKLIĞI yaratacaktır. Dedikodu, yalan haberler, gerçeklerden kaçma, DİN TÜCCARLARININ yoğun olarak medyada yer alması, dinin kötüye kullanımı, aşırı teslimiyet ve yanıltıcı inanç sistemlerinin getirmiş olduğu uyuşukluk, gevşeklik ve bulanıklık içerisinde kaybolma etkileri söz konusu olacaktır. Sudan gelecek olan felaket ve kazalara karşı temkinli olmakta fayda görüyorum zira Neptün su, gaz ve ilaç zehirlenmeleri, felaketleri noktasında ciddi bir etki gösterebilir.

Yeniay İkizler’in yönetici gezegeni Merkür’ün 29 derecede yerleşmesi ‘anaretik’ yani kötücül bir enerjiye işaret ediyor. Aldanma, dolandırılma, kandırılma gibi durumlar ortaya çıkabilir. Bu evrede imza attığınız her türlü anlaşmaya temkinli yaklaşmanızı öneririm. Sözleşme ve kontratlarınızı bir avukat eşliğinde iyice gözden geçirin.

Bu etkileşim ‘AĞZIMIZDAN ÇIKAN SÖZLERİ’ temkinli bir gerçeklik süzgecinden geçirmek için kullanılabilir. Bilgi kirliliği, lüzumsuz ve kaynağı belli olmayan söylemler elemine edilebilir. Gereksiz borçlar altına girilmemesi gerektiği konusunda uyarmak isterim. İnancın ‘laf salatası’ olduğu dönemlerde herkesten ricam tek bilginin tartışmasız GERÇEK olduğu gerçeğini unutmamanızdır. İnancın tek kitabı Kur’an-ı Kerim ve örnek alınması gereken kişi Hz.Muhammed (SAV) efendimizdir. Hepimiz kuluz, hatalar yapabilir; farkında olmadan haddi aşabiliriz. Her daim bilgide, paylaşımda haddi aşmaktan Rabb’ime sığınırım! Benim rotam Allah’ın pusulasıdır. Kısacı her bilgiye ve konuşulana bu dönemde ŞÜPHE ile yaklaşın, gerçek kaynak Nur ile dolu olan kalbiniz, ruhunuzdur…

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin