19 Nisan 2014 Cumartesi

HAYY’DAN BEDİ’YE ŞAFİ PARILTISI


Ay Yay Burcu’nda harekete ediyor… Bilgi, öğrenmek ve seyahat etme isteğimiz yoğunlaşacaktır. Evrensel genişlik, bilginin yayılması ve hazmedilmesi sürecinde olduğumuz zamanlardır. Din, felsefe ve inançlarımızı sorgulama eğilimleri ortaya çıkar. Enerjik hissettiğimiz zamanlar olduğundan hareket etme temayülümüz artacaktır.

Ay/Merkür 120’lik açısı iletişim konusunda olumlu etkiler verecektir. İletişim, haberleşme, sözleşme, anlaşma, ticari konularda rahat karar alabiliriz. Yay/Koç aksı uluslar arası ticaret, ithalat ve ihracat, hukuksal konular, yabancılarla yapılacak olan işler yada alınacak faydalar noktasında yarar sağlayacaktır. Dini, felsefi, akademik araştırmalar yapmak, tefekkür etmek için uygun etkiler vardır.

Bugünün bir diğer özelliği ise;

HAYY esması gereği sonsuz hayat sahibi, BEDİ sıfatı gereği sonsuz güzellikleriyle hayran bırakan, ŞAFİ ismi gereği şifa kuvvesine sahip olan Allah’ın adlarıyla sonsuz SAĞLIK etkileşimine girmiş olmamızdır.

Bugün ve takip eden 3 gün boyunca diyete ve egzersize başlamak, sağlıklı beslenmek için çok uygun etkiler vaad ediyor olmasıdır. Her geçen gün fit ve sağlıklı bir vücuda sahip olduğunuzu, kilolarınızı bıraktığınızı görüyor olacaksınız.

Öğlen saatlerinden sonra;

Ay açısız kalacağından her hangi yeni bir başlangıç yapmak için uygun etkiler yok. Süregelen ve devam eden işlerinize yönelmenizi tavsiye ederim.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin