21 Nisan 2014 Pazartesi

GÖKYÜZÜNDE BÜYÜK HAÇ: KIYAMET KIYAMI


Dört önemli gezegen Pluton/Uranüs/Jüpiter/Mars arasında BÜYÜK HAÇ tabir edilen açı kesinleşti. Kadersel, geri dönüşü olmayan olayların arifesindeyiz. Bu noktada gökyüzü hepimizin bireysel hayatlarını mercek altına alarak BEN KİMİM? NE YAPIYORUM? Ve BUNDAN SONRA NE YAPMAYA DEVAM EDECEĞİM? sorularını mutlaka sorması gereken bir sürece işaret ediyor. İnsani olarak ‘olumsuz’ nitelediğimiz her türlü durumun aslında bizlere önemli dersler, fırsatlar ve tekamül etmemiz için muazzam kaynaklar sunduğunu biliyorum. Yüce Rabb’in Celal sıfatları olduğu gibi; Cemal sıfatları da vardır. Bu sıfatların amacı ise; Halife olma kuvveleriyle Dünya sahnesine gelmiş biz insanların İNSAN-I KAMİL olma şerefine ulaşmaları için yardımcı olacak FARKINDALIK ve SEZGİLERİ’nin gelişmesine yardımcı olmaktır. Gökyüzünde gezegenler ve yıldızlar bizlere RAB KANALI’ndan farkındalık kazanmamız yardımcı olacak etkileri sunarlar.

GRAND CROSS tabir edilen ‘BÜYÜK HAÇ’ın nelere işaret ettiğine öncelikle DİKKAT çekmek gerekiyor. Zira bu noktada Celali ve Cemali sıfatların neyi aktive etmek istediğini anlıyor olacağız.

Uranüs/Pluton 90’lık açısı ZİHİNSEL DEPREM yaratacaktır. Derin ve kitlesel dönüşüm, hareketlenme, gerginlik etkisi DÜŞÜNME yapımızı kökten değiştirecektir. Kahhar kuvvesinin zorlayan, yok eden, kahredici enerjisi harekete geçme biçimini değiştirecektir. CEHENNEM ATEŞİ hepimizi yakmaya başlıyor. Ateşin sıcağı etlerimizi yakarken BEN dediğimiz EGO’larımız yanmaya başlayacak. Koç/Oğlak aksı maddesel varlığın YANGIN etkisini anlatıyor. Maddi olan, zahiri gerçeklerin yok olması, yanması sonucu ortaya çıkan küllerden yeniden doğacağız. Karanlık dolu nefsin yanarak dönüşmesi misali KIYAMET alametleri kendini gösterecek. Toplumsal hareketlenme ve FARKINDALIK anahtar kelimeler. CEHENNEM ateşi ızdırap vericidir zira sonrası CENNET’in emniyetli kollarıdır.

Pluton/Mars 90’lık açısı CEHENNEM ateşi bizleri yakarken MARS’ın alevini kullanacaktır. Mars, Terazi Burcu’nda yani İLİŞKİLER teması hayatlarımızı kuşatmış vaziyette. İlişkimizle, işimizle, sevgilimizle, eşimizle, ortağımızla, ailemizle ve dahi KENDİMİZLE olan İLİŞKİMİZ bu yangının odunu, yakıtı olacaktır. Şimdi bu noktada, tek gerçek olan ALLAH’ın bizleri yaratış amacından ulaştığımız her türlü durum bu yakıtın azabını arttıracaktır. En önemli şifa; TESLİMİYET ve BIRAKMAK olacaktır. Bu noktada KAHHAR kuvvesi CEBBAR ateşiyle nefsimize eziyet ederek canımızı bir hayli acıtarak VARLIĞA ve YOKLUĞA olan tepkilerimizi ölçecektir.

Mars/Jüpiter 90’lık açısı CEHENNEM sonucu ateşin harı arttıkça DUYGULAR açığa çıkacaktır. Zira Jüpiter Yengeç Burcu’nda yerleştiği için kopamadığımız, bırakamadığımız, ayrılmak istemediğimiz her türlü durumun altında yatan tek sebebin insani DUYGULAR olduğunu anlamamız gerekiyor. Vazgeçmek duygularımıza çok dokunacak, VEDUD esmasıyla bağlandığımız işimiz, ilişkimiz, paramız canımızı acıtmanın ötesinde duygusal olarak özümüzü acıtmaya başlayacak. Ruhsal tekamülün önünde duran her türlü bağın kopması gereken bu süreçte duygusal bir yaklaşım sağlıklı değil can acıtıcı olacaktır. Ruhsal farkındalık sahibi olarak gerçekleri GÖRMEK önemlidir.

Jüpiter/Uranüs 90’lık açısı tüm bu yanışların sonunda YENİDEN DUYGUSAL DEVRİM yaratacak kuvveleri ortaya çıkartabiliriz. Zira duygusal devrim can acıtıcı olsa dahi FARKINDALIK ortaya çıkartacağından duygularımız üzerinde KIYAMET etkisi yaratacaktır. Telekinezi, önsesi ve ruhsal hissediş artacaktır. Duygusal değil DUYARLI insanlar olmayı öğreniyor olacağız.

Etkileşimlerin genel etkileri bu yönde tezahür edecektir. DUYGUSAL VE ZİHİNSEL CEHENNEM’den KIYAMET yardımıyla İNSANLIK KIYAMI’na kimbilir belkide Cennet’i deneyimliyor olacağız. FARKINDALIK VE GÜNAYDIN…

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin