4 Nisan 2014 Cuma

BAŞARMAYI BAŞARIN


Ay İkizler Burcu’nda hareket ediyor… Bilgi, iletişim ve haberleşmenin ivme kazandığı günlerdeyiz. Pazarlama, tanıtım ve reklam yapmak istediğimiz şeyleri rahatlıkla tanıtabiliriz. Her bilgiyi anlamaya ve öğrenmeye çalışırız. Bu etkileşimde yüzeysellik etkisi görülebilir. Bu sebeple, konuları ve bilgiyi biraz ondan biraz bundan öğrenmeye çalışmak sorun ve sıkıntılara sebep olabilir. İletişimin abartılı boyutlarda olması zaman zaman dedikodu ve yanlış anlamalara sebebiyet verir. Yazışma ve sözleşmeleri dikkatli okumakta fayda vardır. Aşırı mantıklı davranışlar sergileyebiliriz. Bu sebeple, karşımızdaki kişilere karşı empatik olamayabiliriz. Omuz, kollar, eller, üst solunum yolları ve bronşlar hassasiyet kazanacaktır. Romatizmal ağrılar baş gösterebilir. Sağlıklı yağ ve potasyum kullanımı bu evrede size fayda sağlayacaktır.

Ay/Uranüs 60’lık açısı ani ve sürpriz olumlu gelişmeler yaşanmasına sebep olacaktır. Yaratıcı enerjilerin açığa çıkacağını söylemek mümkündür. İkizler/Koç aksı iletişim ve ticaret konularında kimsenin aklına gelmeyen farklı pazarlama taktikleri kullanmamıza yardımcı olacaktır. İnternet üzerinden pazarlama, reklam çalışmaları yapmak veya Web sitesi kurmak için uygun etkiler var.

Ay/Neptün 90’lık açısı kafa karışıklığı, dağılma etkisi yaratacaktır. İkizler/Balık aksında meydana gelecek olması acele ve yanlış karar alma etkilerini beraberinde getirebilir. Olayları objektif, olduğu gibi görme eğiliminde olmak fayda sağlayacaktır. Bu etkileşim sanatsal çalışmalar yapan kişiler için YARATICI enerjilerini açığa çıkartacakları olumlu bir etki yaratması açısından uygundur. Bu enerjiyi aktive edecek hayal gücü, imgeleme ve olumlu düşünme gibi İMAJİNASYON ÇALIŞMALARI yapabilirsiniz.

Ay/Güneş 60’lık açısı eril ve dişil enerjilerde destekleyici etkileri açığa çıkartacaktır. Rahman ve Rahim enerjileri uyumlu olarak etkileşim gösterecektir. Dua ve dileklerinizi Rabb Kanalı’na iletebilirsiniz. İş yapıyorsanız görüşme, toplantı veya yazışmalarınızı akşam saatlerine bırakmanızı öneririm. Etkiler oldukça uygun(!) İkizler/Koç aksı pazarlama ve ticari konularda doğru karar alma, stratejik davranma kabiliyeti kazandıracaktır. Evli olan çiftlerin yada sevgilisi olan kişilerin ilişkilerinde uyum, denge ve hareket SEVGİ ENERJİSİ ile Vedud kuvvesini çalıştıracaktır. Başarmayı başaracağınız güzel enerjiler var.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin