4 Mart 2014 Salı

GERİLMEK İYİDİR

Ay halen Koç Burcu’nda hareket ediyor… Hareket, enerji, bolluk ve bereket enerjisini hayat alanımıza çekeriz. Motivasyon çok yükselir. Cesaret gerektiren, harekete geçmek istediğimiz her türlü duruma başlamak için uygun etkiler mevcuttur. Yaşam enerjisi tüm hareketlerimize yansır. Aşırı duygusal reaksiyon vermekten çekinmek gerekir. Çünkü bu evrede çocuksu bir patavatsızlık, düşünmeden harekete geçme durumları görülebilir. Kırıcı ve patavatsız davranışlardan uzak durmak yerinde olur. Egzersiz ve spor yapmak için uygun etkiler vardır. Kafa, beyin, yüz, gözler hassasiyet kazanır. Kahve ve tatlı şeylerden uzak durmakta fayda vardır.
 
Ay enerjisi Mars ve Venüs’le ciddi bir 90’lık açı yaratıyor. Yıldızlar bugün oldukça asabi ve sinirli etkiler taşıyor. Gergin, hırçın, patavatsız olabiliriz. Ay Koç Burcu’nda DUYGULARA HAREKET GEÇ diyor. Mars, Terazi Burcu’nda ve Retro halinde… Uzun süredir İLİŞKİLER noktasında bastırdığımız sorunlar, bastırılmış öfke aniden DUYGUSAL bir PATLAMA şeklinde tezahür edebilir. Oğlak Venüs’te aynı zamanda İLİŞKİLER noktasında Ay Koç’tan tetiklenme alıyor. Oğlak Venüs ciddi, kati ve salt mantıkla verilen kararlara işaret ediyor. Bugün İLİŞKİLER ciddi bir sınavdan geçiyor.
 
İlişkiler dediğim zaman herkes muhtemelen SEVGİLİ, EŞ noktasında algılıyor olabilir. Fakat kastettiğim İLİŞKİ sadece bunlar değil… Ne zamandır kendinize YALAN SÖYLÜYORSUNUZ? Bir gün, bir ay, bir yıl, sayısını bilmediğiniz kadar uzunca bir süre mi? Öyleyse hem kendinize hem duygularınıza hem karşınızdaki kişiye karşı ‘hasıraltı’ ettiğiniz her türlü duygu durumu açıkça patlama gösterecektir. Koç ve Mars enerjisi bu derece aktive olduğu noktada KENDİNİZLE OLAN İLİŞKİLER en önemli dayanak noktasıdır. Uzun süredir duymak istemediğiniz SİZ! Bugün biraz konuşmaya başlayacak… Zihinden değil, gayet fiziksel bir şekilde kendini ifade etmeye başlayacak. Bastırılmış, söylemek istediğiniz her türlü konuyu AÇIK, SADE VE DİREKT bir şekilde aktarma zamanıdır.
 
Uzun süredir zoraki devam ettirdiğiniz bir İLİŞKİ,
 
Ne zamandır üzerinizde baskı yaratan bir kişi,
 
Kazanmakta zorlandığınız maddi konuların önündeki bilinç engeliniz,
 
Harekete geçmemizde enge olan konular,
 
ORTADAN KALKACAKTIR… HEMDE NE KADAR YOĞUN BİR BASKI VARSA AYNI ŞİDDETTE YOĞUN BİR PATLAMA ZUHUR EDECEKTİR!
 
Şimdi burada durumu yumuşatacak birkaç öneride bulunmak isterim,
 
Halim, Vedud, Selam, Nur esmalarını çekmek ruhsal ve fiziksel alemde ortaya çıkan bu dengesiz durumun HAYIRLI bir sonuca ulaşması noktasında faydalı olacaktır.
 
‘La ilahe illa ente Subhaneke inni küntü minezzalimiyn’ duası 7 sabah, 7 akşam okunabilir
 
Su kenarı yerlerde dolaşabilir, su sesi dinleyebilirsiniz.
 
Sizi yormayacak enerjiyi boşaltmanıza yarayacak egzersiz ve sporlara yönelebilirsiniz
 
ŞİFA OLSUN… OL’DU BİLE…
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin