5 Mart 2014 Çarşamba

FALİK KAPISINDAN MÜBEŞŞİR RAHMETİNE

Ay Boğa Burcu’nda hareket ediyor… Somut ve elle tutulur girişimlerde bulunabilirsiniz. Dünyevi olan her türlü konuya yönelebiliriz. Huzur ve emniyet duygusu verir. Bu etkiler altında başladığınız işler kolaylıkla sonuca ulaşır. Lüks ve güzel olan şeylere ilgi artacaktır. Güzellikleri elde etme içgüdüsüyle hareket edebilirsiniz. Ay, kadersel etkileri gösterir. Ve Boğa Burcu’nu çok sevdiğinden bu etkiler altında başlanacak her türlü durum ‘kadersel’ yol ayrımları yaratacaktır. Boyun, boğaz, tiroid ve ses telleri hassasiyet kazanacaktır.
 
Ay/Neptün 60’lık açısı İLAHİ İRADE tarafından destek göreceğimizi anlatıyor. Boğa-Balık aksında gerçekleşen bu etkileşim ruhsal, spiritüel konularda muazzam bir derinlik kazandıracaktır. Sanatsal yaratıcılık üst seviyelere taşınabilir. Aynı zamanda kollektif vicdanın tüm birliğini varlığınızın hücrelerinde hissedeceğiniz yoğun bir DUA enerjisi avuçlarınızdan evrene doğru akacaktır. Burada BİRLİK ve BÜTÜNLÜK inancından SONSUZ kanala olan bağlantının üst oktavlarda akan derin akışından bahsediyorum. Ellerinizi açın ve isteyin… Çünkü bu etkileşim isteklerinize eğer BÜTÜNÜN HAYRINA istiyorsanız ve dahi BÜTÜNÜN HAYRINA ise; ÇOK HIZLI ve ÇABUK bir şekilde EVET diyebilir… Rabbin, El-Mübeşşir sıfatı gereğince huzur veren müjdeli haberlerin kapınızı çalabilir. Huzursuz olduğunuz her anı FALİK esması gereği sonlandırarak güzel haberleri MÜBEŞŞİR esması gereği hayat alanınıza çekeceksiniz.
 
Ay/Jüpiter 60’lık açısı Rab kanallarını şans, bolluk, bereket ve güzelliklere doğru akıtmaya başlıyor. Bir film izlediğinizi düşünün, son çaresi kalmış bir kişinin mağaranın sonundaki ışığı görmesi misali hayat alanınızda ortaya çıkacak MUCİZE olaylara hazır olun. Boğa-Yengeç aksında meydana gelen bu etkileşim Vedud esması gereği tüm şifa kapılarını kullarına aralamış Rabb’in sevgi dolu enerjisiyle TAMLIK ve BÜTÜNLÜK halindedir.
 
Ay/Pluton 120’lik açısı güçlü destekler alabilir. Hayat alanımızda yanlış giden, sorunlu ve düzelmesi gereken konularda bitirecek, dönüşüm yaratacak gücü tüm hücrelerimizde hissediyor olacağız. Boğa-Oğlak aksı ‘sabit’ kalan, değişmeyen, köklenmiş her türlü bize zarar veren konuda DEĞİŞİM ve DÖNÜŞÜM yaratacak güç ve enerjiyi hayat alanımıza getirecektir.
 
Akşam saatleri dua, ibadet, zikir, meditasyon ve tefekkür etmek için muazzam etkiler var. Tüm dilek ve isteklerinizi Rabb’le paylaşın. Bütünün hayrına dileyin ve isteyin. Mutlaka her dua ve dileğinize başlamadan önce peygamberimiz ve tüm peygamberlere salat ve selam edin… Selam edin Selam’ınıza İcabet edilsin… Bugün mutlaka sadaka verin!
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin