12 Ocak 2014 Pazar

GÜNEŞ’İM MUTLU RUHUM HUZURLU

Ay İkizler Burcu’nda hareket ediyor. İletişim, haberleşme ön planda olacaktır. Reklam, pazarlama ve bilginin yayılması için girişimde bulunabilirsiniz. Eğitime başlamak, kısa seyahatlere katılmak için uygun etkiler var. Sosyal medya kullanımı artabilir.
 
Ay ülke haritamızın 12.evinde hareket ediyor. Hapishaneler, akıl hastaneleri, hastaneler, şifa alanları gibi kapalı alanlarda meydana gelen bir etkileşim söz konusu olduğundan GİZLİ olan durum yada bilgilerin ortaya çıkacağını söyleyebiliriz. Toplumun bilinçaltı olarak düşünürsek toplumun dile getirmediği duygu ve düşünlerinin ifade edilmesi olarak yorumlanabilir.
 
Ay/Uranüs 60’lık sıradışı, ani gelişen olaylara işaret eder. Sürprizlere açık etkiler beraberinde getiren bir etkileşimden söz edebiliriz. Uranüs sosyal medya ve televizyon ile ilgilidir. Bu alanlarda iletişimin yoğunlaştığını gözlemlemek mümkündür. Sosyalleşmek, eğlenmek ve sıradışı entellektüel zevklere vakit ayırmak için uygundur. Zihinsel aktiviteleri yaratıcı biçimde ortaya koyabiliriz.
 
İkizler/Koç aksı iletişimin hareket kazanacağını açıkça gösteriyor. Açık ve dürüst bir şekilde düşündüğünü söyleyen bir yapıda hissedebiliriz.
 
Ay/Mars 120’lik hareketli ve enerjik hissetmemizi sağlayacaktır. İkizler/Terazi aksı bu hareketin ilişkiler ve eğlence noktasında olacağını gösteriyor. Akşam saatleri eğlenceli aktivitelere ayrılabilir.
 
Güneş Günü olan bugünde karşımızdaki kişilerden ricada bulunmak, talepleri iletmek için uygundur. Bu aynı zamanda Rabbe yöneliş anlamında kullanılabilir. Güneş Ruh’tur; RUH’un ait olduğu BİRLİK ve TEKLİK’e yönelişi her daim ihtişamlıdır. Ruh’un kafesinden çıkması için izin verelim…
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin