11 Ocak 2014 Cumartesi

CİDDİ ŞEYLER KONUŞMA ZAMANI

Ay İkizler Burcu’nda hareket ediyor. İletişim, haberleşme ön planda olacaktır. Reklam, pazarlama ve bilginin yayılması için girişimde bulunabilirsiniz. Eğitime başlamak, kısa seyahatlere katılmak için uygun etkiler var. Sosyal medya kullanımı artabilir.
 
Ülkemiz açısından bakıldığın 12.evde yerleşen Ay gizli konulara ışık tutacaktır. Şifa bekleyen her türlü konu, durum, olay ve kişi zor yada kolay şekilde şifalanacaktır. Anlaşmalar, açık düşmanlıklar ve sözleşmeler gündeme gelebilir. Gizli ve bilinmeyen ilişkiler ortaya çıkabilir.
 
Ay/Merkür 120’lik açısı iletişim konusunda rahatlık sağlayacaktır. Yazılı, sözlü her türlü iletişim aracını doğru şekilde kullanacak kuvvelerimiz açığa çıkacaktır. Boğa/Oğlak aksı mantıklı ve ciddi bir iletişim biçimi benimsemeye yardımcı olacaktır.
 
Ay/Neptün 90’lık açısı akşam saatlerinde duygusal fedakarlık anlamında yanlış kararlar almamıza sebep olacaktır. Duygusal konularda doğru karar verebilme mekanizması bozulabilir. Aşırı hassas, alıngan ve kırılgan hissedebiliriz.
 
Güneş/Satürn 60’lık açısı sağlam ve ciddi karar almamıza yardımcı olacaktır. Ay/Neptün 90’lık etkisinin duygusal dağılmaya müsait etkisini toparlayacaktır. Duygusal denge sağlanacaktır. İş ve özel hayatımız anlamında doğru kararlar verebiliriz.
 
Satürn/Venüs 60’lık açısı ilişkilerde ciddiyet temasını ön plana çıkartacaktır. Gelecek odaklı harekete geçebilir, evlilik kararı alabilirsiniz. Yarım bıraktığınız bir ilişkinin gözden geçirilmesi sonucu ani bir kararla ciddi adımlar atmanız mümkündür.
 
Merkür Kova Burcu’na geçiyor. Entelektüel ve evrensel iletişim modeli hayat alanımıza girecektir. Herkesle konuşmak, sohbet etmek ve iletişim kurma isteğimiz yükselecektir. Bilimsel konulara meraklı, insanlık adına çalışmalar yapan ve kollektife hizmet eden icatlar ortaya çıkartabiliriz.
 
Günün genel teması soğuk ve kuru yapıda olan Satürn gezegeni etkisinde geçiyor. Mesafeli, ciddi, ileriye dönük sorumlulukların yeniden masaya yatırılacağı etkiler var. Yarım bırakılmış her türlü konuyu halledebiliriz. Geçmişten gelen kaçırılmış fırsatların yeniden değerlendirmeye alınması, üzerinden geçilmesi yerinde olur. İletişim ve kendini ifade etmek adına uygun etkiler var.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin