3 Aralık 2013 Salı

YENİAY YAY BURCU’NDA…

Yeniay 02.22’de Yay Burcu’nda gerçekleşiyor. Yükselen derecesi ikili ilişkiler, ortaklıklar konusunu simgeleyen Terazi Burcu yerleşmiş durumda. Yöneticisi Venüs 4.evde yerleşerek bilinçaltı, psikoloji, özel alan konularını gündeme getiriyor.
 
Venüs Oğlak yerleşiminde olmasıyla duyguları ifade ederken mesafeli ve ciddi bir yapı sergilendiğini açıkça ifade ediyor. Öte yandan, Yeniay zihinsel faaliyetleri gösteren 3.evde yerleştiğinden düşünme biçimine yeni bir yapılandırma kazandırılacağına işaret ediyor. Aynı zamanda, yönetici Jüpiter’in Yengeç yerleşimi aile, vatan gibi temaların yoğun şekilde ortaya çıktığını gösteriyor. Aşırı milliyetçi, aşırı gelenekçi kesimler; bastırılmış(4.ev) duygularını(Venüs Oğlak) abartılı bir şekilde ortaya koyabilir.
 
Jüpiter-Venüs 180’lik toplum ve devletin karşı karşıya geleceği durumlara işaret ediyor. Harita lordu Satürn’ün Akrep Burcu’nda 2.evde yerleşmesi sonucu ‘özdeğer’ sorgulaması yaşayacağımızı söyleyebilirim. Sahip olduğumuzu ZAN ettiğimiz herşeyi BIRAKMAK noktasına geleceğiz. İSTEMEK ve SAHİP OLMAK kavramları net bir şekilde birbirinden ayrılacaktır. Burada Yay ‘iyimser’ enerjisinden çok ‘fanatik’ tarafından bahsetmek daha doğru olacaktır. Özsaygımızı yitirmemize sebep olan alışkanlıkların FARKINDA olmak burada önem kazanıyor.
 
Belirsizliğin netleşmesi, karanlığın aydınlanması misali(!) Bizi üzen, yoran doğru olmayan DÜŞÜNME kalıplarına aynalık tutacak bir YENİAY enerjisi söz konusu. Terapi, danışmanlık ve bilinçaltı çalışmaları için gökyüzünde muazzam uygun etkiler mevcut. İç alemde sizi rahatsız eden her türlü konuya IŞIK tutacak İLAHİ bir rehberin mevcudiyetini hissedeceksiniz. Zihinsel meleke kapasiteniz farkındalık bilincine doğru açılım sağlayacaktır. Sezgisel ve derin düşünmelisiniz! Evrensel enerji alanları yükseldiğinden insani bilinç boyutu derin bir dönüşüm aşamasını deneyimliyor.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin