2 Aralık 2013 Pazartesi

SEBEP Mİ SONUÇTAN? SONUÇ MU SEBEPTEN?

Sabah saatlerinde Ay’ın ‘boşluk’ enerjisi ile hareket ediyor olması karar vermek için uygun zaman dilimleri olmayacağını gösteriyor. Öğlen saatlerine doğru Ay’ın Yay Burcu’na geçmesiyle birlikte öğrenme, deneyim ve genişleme potansiyeli artacaktır. Entelektüel ilgi alanları, fikirsel konularda düşünme ve araştırma, inceleme konularına meyil edilmesine olanak tanıyacaktır.
 
Ay Yay Burcu’nda ‘iyimser’ bir yapıda olmamıza yardımcı olacaktır.
 
Sabah saatlerinde; Ay-Merkür kavuşumu ‘iletişim’ konularına işaret ediyor. Akrep Burcu’nda gerçekleşen bu kavuşum kin, nefret, öfke ve hırçınlık duygularını açığa çıkartabilir. Zira, Akrep tutucu ve hapsedici niteliktedir. Merkür, zihinsel tüm faaliyetleri yönettiğinden bilinçaltı depo edilmiş her türlü mevzunun ortaya çıkacağı zeminler oluşabilir.
 
Gökyüzü bu aralar HATA AFFETMİYOR! Geçmişten taşıdığımız ağırlık ve yükler ortaya çıkıyor. Ekilen tohumun cinsi ve hali neyse yeşerecektir. Balzamik evrede olan bir Ay teması olduğu için kollektif bilinçaltı, rüyalar, yara almış duyguların şifası vs… gibi konular aniden ortaya çıkacaktır. Kafanızda binbir soru olacak. Ama gariptir ki; CEVAPLARI biliyor olacaksınız. Uzun süredir itiraf etmekten çekindiğiniz SORUNLAR gün yüzüne çıktı. KABULE geçmek çok ÖNEMLİ(!)
 
Ay-Mars 60’lık ortaya çıkan bu durumu ahvali harekete geçerek çözmenize yardımcı olacak. Akrep-Başak aksı zihinsel ve irdeleyen keskin bir bakış açısıyla yaklaşacağınıza işaret ediyor. Saldırgan bir yaklaşımdan çok rasyonel eleştirel bir mantık süzgeci sorunları çözmenize yardımcı olacaktır.
 
Ay-Neptün 90’lık ‘kayıp’ enerjisi verecektir. Kafa karışıklığı, zihinsel karmaşa ve analiz yeteneği olumsuz yönde etkilenecektir.
 
Yay-Balık aksında gerçekleşmesi aşırı idealize ederek iyimser davranma durumu yaşanabileceğini gösteriyor. Geniş düşünme, olanı ‘olumlu’ pencereden algılayarak olması gerekenden farklı algılayarak YANLIŞ sonuçlara varmak yol ve yön kayıpları yaratabilir. Dolayısıyla; BEN, SEN, O kabahatli değildir. SEÇİM yaptığımız şeyler vardır. Bu seçimlerin SONUÇ’ları vardır.
 
Hepimiz İDRAK kabiliyetimiz çerçevesinde seçimler yaparız. Bunların sonuçları olur. Mutlak gerçekliğin rasyonel karmaşası belli bir nedensellik durumu yaratır. Biz izleyicisi olduğumuz olayları seyrederiz. Temalar farklı görünse dahi konuya DİKKATLİ bakıldığında görülen kendi yansımamızdır. Seçilen sonuç değildir. Aslında, seçme ve seçilme yoktur. Sadece VAR’OL’AN bütünün yansımasındaki zerrelerdir. Zerre gerçeği aynalama yapar. Bakarız ki; sağım BEN, solum BEN, önüm BEN, arkam BEN; bir adım ileri gittiğimiz BEN’ler gider; O kalır. O aslına döneriz. Rüya mı? Gerçek mi? noktasında yaşadığımız Dünya hayatında herşeyin enerjisel bir gerçekliğe ayna tuttuğunu biliriz. Kayıp, kazanç, ödül, ceza hepsi birden BEN’den O’na yapılan yolculuğun duraklarıdır.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin