4 Aralık 2013 Çarşamba

Dİ’Lİ GEÇMİŞİ BIRAK; GELECEĞE BAK

Sabah erken saatlerde Ay Yay Burcu’nda hareket ediyor.
 
Ay-Mars 90’lık agresif ve gergin enerjilere işaret ediyor. Sinirlendiğimiz her türlü durum kendi içimizde yüzleşmekten çekindiğimiz, kimselere anlatamadığımız aslol’an’ gerçek BEN dediğimiz kişiden başkası değildir. Herşeyin TEK’i seyreylediği maddesel şuur boyutunda sinirlendiğimiz aslında kim?
 
Durun bir AN ve düşünün! ‘Bir yudum sevgi’ diye bağıran ruhun çırpınışı, madde aleme olan hapsolmuşluğumuz ve yalan olana GERÇEK diye sarılışımız değil midir, bizleri mutsuzluk deryasına sürükleyen erozyonun kendisi. Dönüp bak; BEN ve SEN diye ayırdığın kim? Kimi kimden? Neyi kimden ayırıyorsun? BEN dediğin, dönüştüremediğin zavallı, acıyan, kanıyan ruhuna kızıyorsun. Ruh bile değil; EGO salında yüzen ZİHNİNE kızıyorsun en temelde. Ruhsal alemi bütünleyen gerçek kuvvelerinin farkında bile değilsin! ALLAH olma yolunda deneyimlediğin KAHHAR, CABBAR esmasına kaptırma kendini! Bırak Gitsin, Dokun Dönüşsün…
 
Sevginin karşısında Nefret; Huzur karşısında Endişe; Aydınlığın karşısında her dem Karanlık vardır. Çünkü, karanlık olmazsa aydınlığın ne anlamı kalır? Kahhar’dan geçme zamanında Vedud’a bağlayabilirsen BEN dediğin özünü; ne mutlu sana…
 
Öğlen saatlerinde Ay Oğlak Burcu’na geçiyor. Mantık ve duygu arasında dengeleri sağlamak kolaylaşacaktır. Soğuk ve mesafeli enerjiler mevcuttur.
 
Ay-Neptün 60’lık açısıyla ruhsal ve manevi anlamda derinlik kazanabiliriz. Kollektif bilinçaltıyla irtibat kurabiliriz. Rabbin şifa veren arındırıcı etkilerini hissedebiliriz. Dua, zikir, ibadet, meditasyon ve tefekkür için muazzam etkiler mevcuttur.
 
Oğlak-Balık aksında meydana gelen bu etkiyle YENİDEN YAPILANDIRMA enerjileri ortaya çıkacaktır. Ruh ve beden inşası için etkin enerjilerin kapısı açılacaktır. ESKİ olan BİTTİ! Subtil varoluşun fiziksel tezahürlerini deneyimleyeceğiz.
 
Ay-Uranüs 90’lık sıradışı durumların ANİ bitişleri tetikleyeceğini açıkça gösteriyor. BİTSİN-GİTSİN enerjisi iyi gelecektir. Di’li geçmişlere takılmayın, ŞİMDİKİ ZAMAN ekleri kullanın hayatınızda. Ani gelişen durumlar sizi zorlasa dahi Evrenin Sürpriz Paketleri’nde –ecek’li zamanlarda neler çıkacağını bilinmezi. Her olan HAYIRLI, her olan OLMASI GEREKTİĞİ içindir.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin