1 Aralık 2013 Pazar

İNANAYAZDIM-DÜŞEYAZDIM-BİLEYAZDIM: İKRA

Ay Akrep Burcu’nda seyrine devam ederken sezgisel arınma temayülü giderek artacaktır.
 
Ay-Satürn arasında meydana gelen kavuşum enerjisi karamsar, endişeli ve depresif bir hale sokabilir. Fikirsel anlamda ciddi, serinkanlı ve detaylı düşünebilme kabiliyeti kazandıracaktır. Öte yandan, Ay-Satürn kavuşum ‘kadın’ enerjisi üzerinde gelenekçi baskı unsurlarının yoğun olarak yaşanacağını göstermektedir. Merkür’ün de bu kavuşuma eşlik etmesi ‘iletişim’ konusunda ağırbaşlı bir havanın hakim olduğunu göstermektedir.
 
Akrep normlarının böylesine yoğunlaşıyorsa silgiyi eline alarak hayatı silmeye başlamak gerekir. Deneyimlerimizden oluşan silgi zihnimizi karanlık odacıklarında örümcek ağı tutmuş gerçek sandığımız zanları silebilir. Gerçekliğin pembeyaz tonu İlahi İrade’nin sonsuz ışığında kendi yolunu aydınlatacaktır. Sil baştan başlamak gerek bazen… misali herşeye yepyeni bir form vermek gerekir. Zira, Ruh tek bir formla sınırlanamayacak kadar geniş yetkinliğe sahip yegane Nur’ul Ala Nur'dur.
 
Ay-Jüpiter 120’lik inanç, düşünce ve felsefe anlamında derinleşme fırsatı verecektir.
 
Akrep-Yengeç aksı her daim DERİNLİK kazandırır. Dip noktada her ne varsa Jüpiter’in şifalı elleri
 
Allah’ın İrade sıfatının aşikar olması hasebiyle temizlenecektir. Düşe-yaz-dım, kalbe-yaz-dım, inana-yaz-dım… Di’li geçmiş zamanda kalan hesapların temizlenme zamanlarıdır. Bile-yaz-dım… Hepinizin kalbinde cam kırıkları var. İnana-yaz-dım… Hepinizin inandıkları var sığındığı… Düşe-yaz-dım… Hepinizin düşleri var ulaşmaya çalıştığı… Ruh bile-yaz-maz, BİLİR; Ruh inana-yaz-maz; ihtiyacı yoktur İNANMAYA; İnanmak O’nun Öz’ün de vardır. Zaten inancın kendisidir(!) Ruh bilir,  Kerim’dir… Aşk bilir, Vedud’tur… Gökyüzü tüm geçmişi inancın pembeyaz ışığıyla ÖLDÜRÜYOR… Bilinç öle-yaz-dı… Ölüm, bilincin yeniden doğumu… Gerçekliğin karanlık sınırında gözümüzle gördüğümüz herşeyi göre-yaz-mak… İnana-dur-mak’tan başka bişey değildir… Günü inana-yaz-dığımız herşeyi yenide baka-yaz-madan; GÖRMEK penceresinden değerlendirelim. Ay-Jüpiter etkisini içe dönerek çamur haline dönen bilinçaltını dua, zikir, ibadet ve tefekkürle temizleyelim… Bildim, gördüm, İKRA
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin