30 Kasım 2013 Cumartesi

SINIR…FEDA…YENİ DÜNYA…

Ay Akrep Burcu’nda hareket etmeye başladı. Gizemli ve mistik konular hayatımızın merkezine oturacak. Sezgiler ve tutkular davranışlarımızı etkileyecek. Kötü alışkanlıkları bırakmak için muazzam etkiler mevcut.

Gökyüzü son bir şans veriyor. Kilo vermek, sigarayı bırakmak vs… gibi her türlü durumun kararını verebilirsiniz. Göklerin kapısı sonuna kadar açılmış durumda. Şifa enerjisinin yüksek olduğu günlerdeyiz.
 
Ay-Neptün 120’lik aşkınlık tabiatını ortaya çıkartacaktır. İlahi İrade’nin ‘Nur’ul Ala Nur’ ışığı kuvvelerimizde aşikar olacaktır. Sevgi, merhamet ve teslimiyet yükselecektir. Dua, zikir, meditasyon ve ibadet için muazzam zaman dilimleridir. Kollektif bilinçaltı gerçeğiyle yüzleşerek yeniden vücut bulacağımız GERÇEK ALEMLERİ seyreyleyebiliriz. BİRLİK kavramını aslıyla yaşayabiliriz. Akrep-Balık aksında gerçekleşen bu etkiyi BIRAKARAK EGODAN SIYRILMAK olarak ifade edebiliriz.
 
Ay-Pluton 60’lık açısı derinleşirken güçlü bir enerjiyle hemhal olunacağına işaret ediyor. İlahi kuvvetin gücünü tüm hayatımızda hissedebiliriz. Aynı zamanda, DÖNÜŞÜM enerjisi açısından ihtiyacımız olan herşeyi doğru şekilde kullanabilir. Çevremizle paylaşabiliriz. Akrep-Oğlak aksında meydana gelen bu etkileşim her ne kadar ‘olumlu’ etkileri gösteriyor olsa da; yer altı hareketlenmesi, doğal felaketler ve hava muhalefetiyle alakalı zorlayıcı koşulların habercisidir. Pluton enerjisi açıkçası hem ülke hem bireysel haritalarımızda dokunduğu alanlarda GERİ DÖNÜŞÜ OLMAYAN(!) değişimlere sebep olacaktır. Yıkım, kaybediş ve küllerinden yeniden doğmak temalarını EL-METİN ve EL-KAHHAR esmalarını açığa çıkartarak ortaya koyacaktır.
 
Güneş-Uranüs 120’lik kimliğin sıradışı ifadesi olarak tanımlanabilir. Sürpriz gelişen olaylar(!) İyi yada kötü DEĞİL, SÜRPRİZ(!) Gökyüzüne genel olarak baktığımda BIRAKMAK, SÜRPRİZ, DÖNÜŞÜM temalarını çok fazla görmekteyim. Sistem olarak enerjilerimiz tamamen şeffaf bir hal almaya başladı. Astroloji aynı zamanda ‘sembol’ okuma sanatıdır. Bu sebeple; ÖLÜM ve ÖLÜM SINIRINDA durumların yaşanacağını söylemek mümkündür. Zira, gökyüzü FEDA etme enerjisini yoğun şekilde sunuyor. Gelecek nesillerin rahat koşullarda, gelişkin bir düzeyde yaşayabilmesi için BİLGE RUHLAR göç yoluna doğru meyledebilir. Planlı bir sistemin serzenişleri misali DÜNYA sistemi YENİ DÜNYA sistemine doğru ilerliyor. Eski, köhnemiş, işlevini yitirmiş ruhsal ve fiziksel sistemin son aşamalarını yaşıyoruz. Su Grubu burçlarda böylesine açılar mevcutken, İLAHİ olana yürümek Ruh için kolaylaşıyor. Rabbin teslimiyet ve inancına sarılarak dua ve inanç ile atlatalım bugünleri…
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin