31 Aralık 2013 Salı

DİKKAT: KAVGA, CİNNET, ÖLÜM, TACİZ KOL GEZİYOR

Yeni yıla girdiğimiz bugünde ciddi şekilde gergin etkiler söz konusu. Ay Yay Burcu’nda dolayısıyla ülke haritamızın güvenlik güçleri, polis ve memurlarını ilgilendiren konularda ciddi hareketlenme söz konusu olacaktır. Zira günün genel teması kavga, cinnet, ölüm, taciz gibi huzursuz etkiler ortaya koyuyor.
 
Güneş-Mars 90’lık açısı saldırgan, agresif ve sinirli etkiler getiriyor. Kendi gölgemize sinirlenip kavga çıkartabiliriz. Haddi aşan tavırlar kişinin kendisine zarar verir. Zira Güneş, kimlik duygusunu ifade eder. Bireysel olarak kendimizi ifade ettiğimiz enerjidir. Mars gibi savaşçı bir gezegenden böylesine bir açı alması sonucu kavgacı, saldırgan ve sinirli bir yapı sergileneceğini gösteriyor. Oğlak-Terazi aksı sistem karşıtı, düzen bozucu davranışta bulunmamak konusunda bizleri uyarıyor.
 
Mars-Merkür 90’lık İLETİŞİM konusunda gergin etkileri ortaya koyacaktır. İçsel sinirin gerginliği yanında dilimizde saldırgan, eleştirel, her an tepkisel kelimeler konuşabilir. Bu etkilere karşı herkesi uyarmak isterim. Küfür, kaba, saba sözler, ani ve kırıcı konuşmalar yapmayınız. Böyle ortamlardan uzak durunuz. Etkiler can sıkıcı boyutta olacaktır!
 
Pluton/Güneş&Merkür kavuşum enerjisine Mars 90’lık açısı manipulatif, kavgacı, saldırgan, ölüme kadar yol açacak kavgaların ortaya çıkacağını gösteriyor. Lütfen karşınızdakine konuşmadan, kötü söz söylemeden önce iyi düşünün zira pompalı bir tüfek çıkartabilir, kesici bir aletle size saldırabilir yada şiddetli bir kavga çıkartabilir. Canınız her şeyden daha kıymetli… Konuşmadan önce birkez daha düşünün. Görüntüsü yada tarzından ummadığınız bir kişi canınıza kast edecek kadar durumu ileri götürebilir!
 
Güneş-Jüpiter 180’lik fanatik grupların bu yılbaşı sokaklarda olacağını gösteriyor. Aşırı milliyetçi, dinci yada düşünce akımında olan kişilerin kışkırtmaları söz konusu olabilir.
 
Kalabalık alanlarda saldırılar, patlamalar ve cinnet geçirenler olabilir!
 
Kadınlar çok kalabalık alanlara yada ıssız yerlerde bulunmasın, tanımadıkları kişilerle diyaloglara girmesinler Mars-Pluton taciz ve tecavüz etkisi yaratabilir!
 
Aşırı alkol tüketimi ciddi Mars-Pluton etkisi trafik kazaları ve kavgalara sebep olabilir!
 
Maalesef gökyüzü etkileri bu derece olumsuz enerjileri açığa çıkartıyor :( Temkinli olmakta fayda var…
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Yeni yılınızı içten dileklerimle kutlarım…
 
Sevgiler,
Güçlü Metin