30 Aralık 2013 Pazartesi

GÜÇ EL DEĞİŞTİRİYOR

Ay Yay Burcu’nda hareketine devam ediyor. Genel anlamda hukuk ve vicdan meseleleri gündem olacaktır. İyimser, hareketli ve enerjik hissedeceğimiz günlere adım atıyoruz. Araştırma, inceleme yapmak ve evrensel şuur boyutunda genişlemek için uygun etkiler var. Uzun seyahatlere çıkabilir, evrenin işleyişi üzerine düşünebilir, spor aktivitelerine iştirak sağlayabiliriz
 
Güneş-Uranüs 90’lık açısının exact olması sonucu otorite figürleri, yöneticiler ciddi bir değişim sürecine girecektir. Güneş, yönetici ve güç modelleriyle doğrudan ilişkili olması ve Ay’ın halkı sembolize etmesi burada ortaya çıkacak olay ve durumlar sonucu halkın ciddi tepkiler vermesine sebep olacaktır. Bunun sonucunda yönetim, otorite figürleri konum ve mevkilerinden istifa edebilir yada BIRAKMAK durumunda kalabilirler. Oğlak-Koç aksında meydana gelmesi devlet ve hukuksal konuların temasında ortaya çıkacak ciddi olaylar yaşanacağını açıkça gösteriyor.
 
Ay-Uranüs 120’lik açısı ani gelişen sürpriz olaylara işaret ediyor. Uranüs ‘ani’ olaylar ve hareket yaratacaktır. Toplumu temsil eden Ay’la kontak kurması sonucu ciddi halk hareketlerine işaret eder. Yay-Koç aksında meydana gelmesi vicdani ve fikirsel konular üzerine hareket oluşacağını gösteriyor. Kollektif bir gezegen olması KİTLESEL hareketleri ortaya çıkartacak durumları meydana getirecektir.
 
Ay-Mars 60’lık açısı hareket, aktivite ve enerjinin yükseleceğini açıkça gösteriyor. Mars harekete geçme eğilimini arttıracaktır. Yay-Terazi aksında oluşması hukuk, vicdan, adalet konularına ülke genelinde hareketin olacağını göstermesinin yanında bireysel anlamda eğlence, spor, müzik ve sanat gibi sosyal aktivitelerde bulunacağımızı anlatıyor.
 
Ülkemiz haritasında güvenlik güçleri, polis, memur gibi güvenlik güçlerimizi yöneten alanda ciddi gelişmeler yaşanacaktır. Güneş-Uranüs arasında 90’lık açı süregelen sistem ve düzeni altüst edecektir. Yönetici ve otorite figürleri tarafında ciddi olaylar gündeme gelecektir. Kaos bu evreyi en iyi tanımlayacak kelimedir. Kaos ve anarşik hareketlenmeler ciddi şekilde patlak verecektir. ‘Özgürlük ve İstifa’ nidaları çok fazla duyulabilir.
 
Bireysel bazda bakarsak bu etkileşim RUHSAL DEĞİŞİM isteğini vurgulayacaktır. Ruh özgür şekilde kendini ifade etmek isteyecektir. Özgürlük ve değişim güzeldir. Zira, bir şeyi değiştirme eylemi sonrası yerine konacak şeyin, ekilecek tohumların DOĞRU olmasına DİKKAT etmek gerekir. Geçmişten ektiğiniz tohumlar, yaptıklarınız ve düşüncelerinizin FARKINDALIĞI ölçüsünde bu DEĞİŞİM sürecinden karlı çıkacaksınız. Sevmek, hem kendini hem başkalarına bu duyguyu hissettirmek noktasında şekillenir. Rabbin, Vedud esması gereği herşey BİR’lik ve Tek’lik yasasıyla şekillenir. Bu aralar temkini elden bırakmayalım.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin