1 Ocak 2014 Çarşamba

2014: YENİDEN YAPILANDIRMA

Hoş geldin 2014…
 
1 Ocak saat 00.00’a göre hazırlanmış olan an haritasında ASC’de Terazi Burcu yükseliyor. Bu yılın ana teması İLİŞKİLER olacaktır. Yükselen dispozitörü Venüs’ün Oğlak Burcu’nda 4.evde yerleşmesi en derinde, gizli olan taraflarımız, emniyet duygumuz, ev ve vatan temalarının bu yıla damga vuracağını göstermektedir. Oğlak Burcu’nda yerleşmiş olması ise YENİDEN YAPILANDIRMA temasını gündeme getirecektir. Özetleyerek birleştirmek gerekirse KENDİMİZ, AİLEMİZ VE VATANIMIZLA OLAN İLİŞKİLER YENİDEN YAPILANDIRILACAK! Emniyet duyduğumuz alanların içerisinde yer alan EMNİYETSİZ ve GÜVEN VERMEYEN alanlara yönelik eğilimler ortaya çıkacaktır.
 
Venüs’ün Retro durumda olması ortaya çıkacak durumların GEÇMİŞTEN gelen olay, durum ve alışkanlıklar olduğunu açıkça göstermektedir. Ektiğini biçmek deyimi bu noktada konuyu ciddi şekilde özetlemektedir. Karma, bilinçaltı ve ÖZEL alan olarak nitelenen 4.evde bu derece bir etkinin olması yarım bıraktığımız, tamamlamak lazım gelen konulara ışık tutacaktır. Bu evi kesen Oğlak Burcu’nun yönetici gezegeni Satürn’ün maddi-manevi sahip olduklarımız yani BENİM dediğimiz alanda yerleşmiş olması oldukça manidar bir etki yaratıyor. Çünkü SAHİP OLDUKLARIMIZ arasında lüzumlu ve lüzumsuz ayrımının NET şekilde farkına varacağız. Ülke yada birey olarak kendimizi tanımladığımız her türlü ŞEY’in aslında bizi EMNİYETSİZ duygular içerisine soktuğunu görebiliriz. BENİM dediğimiz herşeyi KAYBETME noktasında sınanabiliriz. FARKINDALIK ölçüsünde yaşanacak sınavların seviyeleri farklı olacaktır. Örneğin; para odaklı yaşayan, emniyet ve özelini PARA teması üzerine kurmuş birisi bu yıl PARA kaynaklarını kaybetmekle sınanabilir. Veya sevgili, eş yada özel hayatını hayatının merkezine oturtan ayrı birisi bu noktada bazı tecrübelerle karşılaşabilir. Çünkü, ASLOLAN tek şey BEN’den BİRLİK’e oradan RABBİN tekliğine ulaşmaktır. Ülke kaynaklarında güç sahibi olan kişileri kaynaklarında ciddi sıkıntılar meydana gelebilir. Tek gücün O olduğu idraki yaşatılana kadar devam edecek bir kayıp sürecinden bahsediyorum.
Ay Oğlak Burcu’nda ‘BALZAMİK’ evrede hareket ediyor. Karma temasıyla ilişkilendirilen bu evrede ciddi KAYIP enerjileri mevcuttur. Süreci yönetmek imkansızdır. Zira ilahi irade söz sahibidir. Kollektif ilerleyen bir mekanizma söz konusudur. Bu evre aynı zamanda ŞİFA temasını anlatır. Bırakmak, ARINMAK’tır. Her bıraktığımız şey arınmamıza vesile olacaktır. Oğlak Burcu’nda böylesine bir stelyum olması ise; düzen, sistem, devlet temalarında ciddi bir YENİDEN YAPILANDIRMA etkisinin varlığını göstermektedir. Oğlak geleneksel, eskimiş, yeniliğe kapalı bir yapıyı gösterir. 4.evde bu etkileşimin olması ÖLÜM temasını akla getirmektedir. 4.ev bilinçtir. 4.evdeki bu yerleşim aynı zamanda GELENEKSEL DÜZEN BİLİNCİNİN ÖLÜMÜ’dür. Atalardan bu yana getirilmiş geçmiş karma yükleri, hatalar, emniyet duygusunun SATÜRN yani KORKU düzleminde yerleşmesi alışkanlığı artık DEĞİŞECEKTİR.
 
6.evde yerleşen Neptün etkisine DİKKAT etmek gerekiyor. Zira suyla gelen kitlesel felaketler gündeme gelebilir. Salgın hastalıklar, ilaç zehirlenmeleri, aşırı bağımlılık yapıcı ilaçların kullanımında artış durumları ve sağlık skandalları gündemi işgal edebilir.
 
Mars-Uranüs 180’lik etkisi gergin enerjilerin varlığını açıkça gösteriyor. Bu yıl İLİŞKİLERDE ani kopuşlar yaşanacaktır. Evlilik ve ortaklıklar aniden bozulabilir. Sakin ve sükunetli olmakta fayda var. ZAN ederek hareket etmeyelim!
 
Sahip olduğumuzu sandığımız yükleri geride bırakmayı öğreneceğimiz bir 2014 bizleri bekliyor. En güçlüsünden en zayıfına, iktidardan muhalefete yani HEPİMİZ bugüne kadar yaptıklarımızın sonuçlarını alacağız. Evrensel sistem İYİ yada KÖTÜ yoktur. SONUÇ vardır.
 
Hayırlardan hayır gelecek bir 2014 yılı diliyorum herkese, en güzel emanet olun…
 
Sevgiler,
Güçlü Metin