2 Kasım 2013 Cumartesi

TUTULMA ÖNCESİ AYNADA KENDİNİZE SON KEZ BAKIN…HERŞEY DEĞİŞECEK SONSUZA KADAR!

Astrolojide Cumartesi Satürn günü olarak etkisini gösterir. Dolayısıyla sıkıntılı, kısıtlayıcı etkileri özellikle gündüz saatlerinde kendini ortaya koyar. Genel gökyüzü enerjileri akşam saatlerine kadar Satürnyen bir enerjiyle kendini göstereceğinden temkinli olmakta fayda var.

Uranüs-Pluton 90’lık açısı Dünya’yı ve bizleri zorlayacak kesik virajlar almamıza sebebiyet verecektir. Bu etki keskinleşmeye ve etkilerini Cuma itibariyle göstermeye başladığından dün yazımızda bahsetmiştik. (bknz. http://goo.gl/nFnQp9) Zorlayıcı etkiler hala devam ediyor hatta uzunca bir süre devam edecek! Cumartesi günü içerisinde ufak tefek olumlu etkiler mevcut. İlişkiler bağlamında rahatlamamıza yardımcı olacak etkileri hayatımızın içerisinde hissediyor olacağız.

Ay-Venüs 60’lık açısı ilişkiler anlamında destek alacağımız, olumlu etkileşimleri bizlere sunuyor olacak. Ay Terazi-Venüs Yay etkisi SOSYALLEŞME hissinin oldukça yoğunluk kazanacağını gösteriyor. Sokaklara çıkmak,  entelektüel faaliyetlerde bulunmak, gezmek ve eğlenceye vakit ayırabiliriz. Terazi-Yay aksı sosyalleşme alanları açısından sportif faaliyetlerin uygunluğunu gösteriyor. Arkadaşlarınızla basket maçı yapabilir, vahşi doğa gezilerine çıkabilirsiniz. Aynı zamanda fikirsel ve felsefi sohbetlerin vahşi dağ yamaçlarında yapılması bu temanın sembolik gerçekliğiyle uygunluk gösterir.

Ay-Jüpiter 90’lık etkisiyle ABARTMA eğiliminde olabiliriz. SOSYALLEŞME etkisini abartılı eğlence, pervasız ve kayıtsız risklere atılmak anlamında kullanmaktan kaçınmalıyız. Fanatik uçlarda fikirlerin savunucusu olmak bizleri kibrin derin kuyularına atacaktır.

Gökyüzünde Mars çok sayıda açı yapıyor. Mars, savaşmak ve harekete geçmekle doğrudan ilişkilidir. Mars-Pluton 120’lik etkisi elemine edilecek gereksiz değer ve inanışları ortadan kaldırmak için mücadele edecek gücün ortaya çıkacağını gösteriyor. Tüm bu etkilerin sonucunda tutulma öncesi HİÇBİRŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK diyebilirim. ‘Bitişler, ayrılıklar, üzüntüler, acı ve kederlerin hepsi birden AYDINLIK bilince ulaşılacak yepyeni ve hayırlı kapıların açılmasına sebep olacak.’ Tutulma öncesi ufak bir alıntı yaptım sizlere #Güneş Tutulması’ makalemden ;) En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim…

NOT: Güneş Tutulması hakkında hazırladığım makale yarın sizlerle olacak!

Sevgiler,
Güçlü Metin