1 Kasım 2013 Cuma

BEN ZAN’ET’İĞİN NEF’SİN’ ‘BİL’İNCİ ÖLÜYOR -BÜTÜNÜN HAYRINA-

Uranüs-Pluton 90’lık açısı YIKAN ve YOKEDEN etkileri beraberinde getiriyor. Kadersel etkileri olan geri dönüşümsüz durumların meydana geleceğini söyleyebiliriz. Oğlak-Koç burçlarında meydana gelen bu etkileşim aynı zamanda doğal felaketlerle doğrundan alakalıdır. Yer altı hareketleri, depremler, volkanik patlamalar, kitlesel ölümler, hava muhalefetinden mütevellit olumsuz koşullar meydana gelecektir. Kollektif ve kitlesel gezegenler olması sebebiyle bütünü etkileyen koşullar söz konusu olacaktır.

Aynı zamanda Öncü Burç’larda meydana gelen bu tarz ters açılanmalar ani ve sarsıcı koşulların ortaya çıkacağını gözler önüne seriyor. Aynı zamanda işin içinde Pluton varsa cinayet, tecavüz, taciz ve mafya gibi konular ülke gündemini işgal etmeye başlayabilir. Skandal niteliğinde gizli bir olayın ortaya çıkacağını söyleyebiliriz.

Ay Terazi tüm 90’lık etkileşime olumsuz bir konumda yerleşmesiyle ilişkilerde bozulma, kirlenme, baskıcı davranışlar huzursuzlukları beraberinde getirecektir. Terazi-Koç-Oğlak burçları arasında ÖNCÜ bir zorlanma meydana gelecektir. Aşırı huzursuz, sıkıntılı, yorgun ve şüpheci hissedeceğimiz etkiler söz konusu. Güneş-Mars 60’lık açısı kimliğimizi baskın bir şekilde ortaya koyacağımızı gösteriyor. Bu etki RUH anlamında ÖZGÜRLÜK nidaları atacağımızın göstergesiz. Tüm bu etkiler ciddi bir RUHSAL DÖNÜŞÜM enerjisi yaratacaktır.

Ay-Jüpiter 90’lık açısı fanatik ve ayrımcı düşünce yapılarının uyumsuzluğunu gündeme getirecektir. İnancın ve fikirlerin sorgulanacağı, öteki tabir edilen kişilere baskı(Pluton) uygulanacaktır. Hareket, agresyon ve zorlayıcı etkiler aktifleşecektir. Gökyüzü karanlık günlerin zeminini hazırlıyor. TEMKİN ZAMANLARI! Tüm bu etkilerin tetiklemesi ve Tutulma enerjisiyle ülkemizde sahne önünde, tanınmış bir sanatçı veya sporcumuzu kaybedebiliriz. Çok fazla ÖLÜM haberi alabiliriz. Çünkü gökler kollektif bilinçaltındaki karmik enerjileri temizliyor, arındırıyor. Dolayısıyla ruh bedende kalmak istemiyor, bedeni sistemi terk ederek Dünya hayatına son veriyor. BIRAKIYORUZ BIRAKICAZ… DENEYİMLİYORUZ DENEYİMLİCEZ… DÖNÜŞÜYORUZ DÖNÜŞÜCEZ… ÖLÜYORUZ ÖLÜCEZ… Pluton enerjisi YENİ DÜNYA düzenine bizleri hazırlıyor. BİLİNCİMİZ ÖLÜYOR…

İnsanlık olarak ekilen nefret ve sevgisizlik tohumları filizlenirken bizler KORKU temelli enerjimizle duruma bakıyoruz. Korku zihnin aldatmacasıdır. Yüksek bilinç bilir HAYY ESMASI gereği HAYAT bulmuştur. ALİYY ismiyle BİLİNÇ sahibidir… Zihin, NEFSİN NEFESİYLE karanlığa çağırır bizleri. Sakin ve Sükun olma zamanları… Dua, zikir, tefekkür, meditasyon, ibadet, yoga gibi çalışmalara ağırlık verilmelidir. Gökler der ki; bu dönemi en az zararla atlatmak istersen bikez bile olsa BÜTÜNÜN HAYRINA, BAŞKASININ HAYRINA DİLEK DİLE, DUA ET! BEN zannı bitti BİRLİK bilinci hayata geldi… Herşeyde O; heryerde O! İyi yada kötü yok SADECE O! En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini dilerim…

Sevgiler,
Güçlü Metin