14 Kasım 2013 Perşembe

ŞEYTAN’DA SENDEN YANA MELEK’TE; YA SEN?

Ay-Venüs arasında meydana gelen 90’lık açının etkisiyle ilişkilerde gerginlik, stres ve zorlanma meydana gelecektir. Koç-Oğlak aksı olduğundan zorlayıcı etkisi yoğun olacaktır. Çünkü ÖNCÜ nitelikte burçlarda meydana gelmesi düşüncesizce, aniden ve agresif bir şekilde aceleyle alınan kararlar olabileceğine işaret ediyor. Ego ve Ben duygu durumları kişiye zarar verici boyutlara ulaşabilir. İlişkilerde uzun süredir konuşulmayan, bastırılmış her türlü durum gün yüzüne çıkacaktır.
 
Ay-Uranüs’le kavuşum enerjisi içinde olduğundan halkın tepkisel duygular içerisinde olabileceğini gösteriyor. Günün genelinde hareket ve enerji çok yüksek olacaktır. Ani bitiş ve sonlanmalara çok müsait etkiler mevcut. Dünya ve ülkemizden halkın harekete geçmesi, kanlı devrimler ve asker müdahaleleri ile ilgili haberler gündeme gelebilir.
 
Venüs-Pluton kavuşumu yaşanıyor olması ilişkilerde karanlık, sinsi, çıkarcı ve ahlaki çöküşlere zemin olacak durumların vuku bulmasına sebep olacaktır. Venüs, her türlü zevk, keyif veren duruma işaret eder. Oğlak Burcu’nda çok rahat etmez. Zira Oğlak Burcu devlet sistemi ve kurallar ile doğrudan ilişkilidir.
 
Venüs-Pluton kavuşum enerjisinin burada meydana gelmesi devlet yada sistemsel işleyişte bozulma ve ahlaki çöküşlerin meydana çıkacağına işaret ediyor.
 
Ay-Uranüs kavuşumu ve Venüs-Pluton kavuşumu arasında 90’lık etkisiyle halkın güvenliğini(Ay) etkileyecek durumların ortaya çıkacağına işaret ediyor. Sistemin işleyişinde ortaya çıkacak kirli bir takım ilişkiler gündeme gelebilir.
 
Koç-Oğlak aksı arasındaki 90’lık mücadele Uranüs-Pluton gibi kitlesel gezegenlerin etkisiyle ciddi olayların gündeme geleceğini gösteriyor. Ayrıca, yeryüzü ve kitlesel felaketler gündeme gelebilir. İnsanoğlu bir elinde Cennet bir elinde Cehennem ezel ve ebed arasındaki sonsuz tekamül yolculuğunda üzücü, sevindirici pek çok deneyim yaşıyor. Kalbinizin nuru aklınızın idrakı ölçüsünde deneyimlerin FARKINDALIK etkileri kendisini gösterecektir. İnancın uzaklarda değil tamda bulunduğumuz yerde olduğunu görmek kişinin yaşam yolundaki nefsani algısını değiştirmesine neden olacaktır.
 
Pluton, Cehennem günahlarından arınma şeklimizin sembolüdür. Günah sıcakla yakar, soğukla üşütür. Çürüyen bedenlerin sonsuz mana aleminde şekil alması için Pluton görevini yerine getirir. Kötü dediğinin aslında SEN olduğunu hepsinin Öz temelde O’na işaret ettiğini bilmek önemlidir. Acı çeken bedenler değil; zihinlerimiz olacaktır. Gerçek acı ve üzüntü SAHİP OLMA zannıyla meydana gelir. Bilinç sevgiyle kök salıp, imanla toprağa tutunursa, inancın idrakıyla O’na ulaşabilir. Bu yol hak yolu Şeytan’da senden yana Melek’te; ya sen?
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,
Güçlü Metin