13 Kasım 2013 Çarşamba

HZ.İSA ‘BİLİNCİ’ DÜNYA’YA YAYILIYOR

Hepimizin Rabbin ruhundan üflediği Tanrı Parçaları olduğumuzdan bahsetmiştim dünkü yazımda(bkz http://goo.gl/JgKCrt )  aslında Neptün’ün Retro hareketini bitirerek Düz hareketine başlayacağının ilk sinyallerini sizlere vermiştim. Bugün itibariyle 2 günlük Durağan evresine başladı. Sonrasında; Direkt hareketine devam edecek. Neptün bütünsel sevgi, şefkat, merhamet ve sonsuz şifa enerjisidir. En ÖZ kaynaktır! Tüm insanlığın ortak bilinç havuzunda yıkanırız. Dün, bugün ve yarın hemhal olur. Ezel yada ebed yoktur O kaynakta. Sadece saf sevgi ve arınmışlık haliyle şekil almış sonsuz bir TESLİMİYET vardır.
 
Neptün’ün direkt hale geçmesi tüm kollektif havuzun bilgilerini algılayıp empati kurabilecek sonsuz şifa kaynağına bağlanmamıza sebep olacaktır. Gözle görülmeyeni görmeye başlar, bütünün hayrını kendi kaybınıza dahi olsa kabullenmeye başlarsanız. Allah’ın varlığı ve tekliği içerisinde teslim olur; inancın nurlu yolunda ilerlemeye başlarız. İdealizim hat safhadadır.
 
Yapmak istediklerimizi yapacak ‘Kaynak’ bağlantı bizi sonsuz bilinçaltı kolektifin Özü’nden faydalanacak imkanları NEDENSİZ-NİÇİNSİZ-SEBEPSİZ bir şekilde ayağımıza getirir. Mucize kelimesinin gerçek anlamına kavrayacak idrak kuvvelerinin açılmasına yardımcı olur. Jüpiter(ilahi) ve Khiron(anahtar) niteliklerini tam manasıyla bir araya getirir. Gelecek vizyonları, başka alemleri seyreleme kabiliyeti kazandırır. Bu yönüyle SİNEMA dünyası ile özdeşleştirilir. Sinema’da gerçeğin ‘idealize’ edilmiş halidir oysa Perde(ZAN) ve Makinetör Işığı’nın perdeye yansıması(ilahi kanalın NUR’u) insanların gördükleri herşeyi gerçek ZAN etmelerine yol açar. Oysa, kişilerin gerçeklik algısı geçici bir süre bloke olmuştur. Çünkü ZAN etmek ve hayali hülyalara dalma tehlikesi vardır. Tam bir NEPTÜNyen etkidir. Sinema salonunda izlediği filmin gerçekliğine kendini kaptırıp ağlayan insanın en büyük yanılgısı bütünün gerçeklik vizyonu(sinema) karşısında gördüğü herşeyin aslında bir yansımadan ibaret olduğunu GÖREMEMESİNDEN kaynaklanır. Sinema tam bir NEPTÜN semboliğidir.
 
Her türlü bağımlılık, depresif ve şizofrenik eğilimler, içe dönüşler Neptün’ün yanlış kullanımına örnektir. Doğru kullanımında sezgisel yeteneklerin kullanımı ve duru görü yeteneklerin gelişmesi söz konusudur. İçe doğmalar, rüyalar ve uykudayken uyanıklık gerçeğini deneyimleyebiliriz.
 
Bütünün hayrına dua etmek Neptün’ün bolluk ve bereket enerjisini aktive edecektir. Neptün’ün en üst oktavı Hz. İsa’dır en alt oktavı akli kuvvelerini yitirmiş katatonik eğilim gösteren bağımlı kişilerdir. Farkındalığınız ölçüsünde Peygamber’den Bağımlı olmaya kadar deneyim yaşatan gezegendir.
 
Kollektif bir gezegen olduğundan bütünü etkileyen durumları ortaya çıkartacaktır. Kollektif enerjiler, Allah’ın sonsuz ŞİFA kaynaklarının mucizevi deneyimler yaşatacağını söyleyebiliriz. Aynı zamanda bu süreçte su felaketleri, idealist eğilimler gösteren bütünün hayrına kendisini ‘kurban’ edecek kişiler ortaya çıkacaktır. Duaya icabet enerjisi çok yüksektir! Gerçeklik ve ruhsal vizyon birbiri içerisine girecektir.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin