12 Kasım 2013 Salı

TANRI PARÇACIĞI(GÜNEŞ) İLAHİ(JÜPİTER) DOKUNUŞLA AKTİVE OLDU: BAŞARIYORUM!

Ay Balık Burcu’nda seyrine devam ederken huzur, merhamet gibi temaları duygu dünyamızda yeşertiyor. Kollektif kaynağın bilgisini derin hissediş ve sezgisel kaynaklar yoluyla hayat yolumuzu aydınlatacak biçimde açığa çıkartıyor. Ay-Güneş arasında meydana gelen 120’lik açı sayesinde eril ve dişil enerjilerin uyumlu akışı söz konusudur. Aynı zamanda ‘BAŞARI’ motivasyonu oldukça yüksek olacaktır. Her türlü girişim için oldukça UYGUNDUR!
 
Öte yandan, Balık-Akrep aksında meydana gelen bu açılanma girişeceğimiz her türlü konuda sezgilerimizi dinlememiz konusunu ön plana çıkartır. Zihnin susması elzemdir çünkü sezgisel hareket ederek empatik davranış modelleri oluşturmak hem iş hem kişisel başarı anlamında yardımcı olacaktır.
 
Ay-Mars 180’lik gergin, agresif, acele hareket meyilini arttıracaktır. Sakin olmak ve olana objektif bir pencereden bakabilmek önemlidir. Güneş-Jüpiter 120’lik açısıyla başarma motivasyonu yüksek seviyelere ulaşacaktır. ‘Ruhun Şansı’ olarak niteleyebileceğimiz bu güzel etkileşim sayesinde başarılı işlere imza atabiliriz. Yeni bir başlangıç yapmak istiyorsak, işimizle ilgili onay alma ihtiyacı içerisindeysek ‘KABUL’ ve ‘DESTEK’ görme şansımız oldukça yüksek olacaktır.
 
Güneş aynı zamanda ÇEKİRDEK ÖZ yani içimizdeki TANRI PARÇACIĞI’dır. Jüpiter ise; ilahi kaynakla doğrudan ilişkili HİMMET gezegenidir. ALLAH HİMMETİ olarak değerlendirilecek bu değerli zaman diliminde istek, dilek ve temennilerimizi Rabbimize iletebiliriz. Ruhsal yolumuzu başarı kaynağına MÜHÜRLEYEBİLİR, ilahi kaynağın şifalandırıcı enerjisini ruhsal ve fiziksel boyutta deneyimleyebiliriz.
 
Ay-Satürn 120’lik açısı başarı ve inanç realitesinin gerçekçi fiziksel bir boyutta vücuda geleceğini gösteriyor. Güneş-Ay-Jüpiter arasında kısa süre dahi olsa BÜYÜK SU ÜÇGENİ oluşacağından gün içerisinde geçmişte yarım kalmış yada değerlendiremediğimiz şansların ayağınıza kadar geleceğiniz söyleyebilirim.
 
Aynı zamanda Güneş-Jüpiter 120’lik açısı ilahi iradenin başarılı olacak kaynak kuvvelerini harekete geçireceğini söyleyebilirim. Günün genelinde ‘olumlu’ ruh halinin tüm etkilerini hissediyor olacağız.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin