4 Kasım 2013 Pazartesi

BİLİNCİN CENNET KAPISI ARALANDI: GÜNAYDIN!

Ay’ın Akrep Burcu’nda hareket ediyor olması arınma, temizlenme, şifa temalarının hayatlarımızda ön plana çıkacağının göstergesidir. Bu evrede kurtulmak, bırakmak istediğimiz alışkanlıklarımız varsa sağlam bir şekilde karar vererek harekete geçebiliriz. Derinleşme için müsait zaman dilimleridir.

Ay-Jüpiter 120’lik açısı din, felsefe ve düşünce anlamında yepyeni şuur kapılarının açılmasına yardımcı olacak enerjileri harekete geçirecektir. Tefekkür, meditasyon, arınma, şifa temalarının hayat planımızda nasibimizde de varsa aktifleşeceğini göstermektedir. Bu evre sabah gökyüzünde bulutların arasından sızan gün ışına benzer. Ben onlara CENNET’İN KAPISI ismini takmıştım. İçinde bulunduğumuz YENİAY enerjisi tam da bu etkiye çok benzer. Cennet’ten adım atıp kapının eşiğinde etrafa bakarsınız. Akrep-Yengeç ekseninde meydana gelmesi tüm geçmiş hafızanın şifalandığını(Jüpiter) anlatıyor. Bu derin ve süptil enerji dalgası OLARAK ve OLMAYA DEVAM ederek kendisini ifade ediyor. Her an ‘OL’ emri misali OLUŞUMUZ devam ediyor. ‘O’nu deneyimliyoruz. Heryerde! Cehennem’in kapısında bekleyen Malik’e bıraktığımız tüm ‘BEN’ zannıyla sahip olduğumuzu ZAN ettiğimiz dünyalık maddesel ve ruhsal yüklerimizin hafifliğiyle Cennet’in kapısının bekçisi Rıdvan’ın şefkatinin huzurlu sıcağında Tam ve Bütün olma algısıyla bilincin Cennet boyutunu yaşamaya başlayacağımız günlere doğru ilk adımı attık. FARKINDALIĞIMIZ NİSPETİNDE! Acı olduk; Acı yok, kin olduk; kin yok, hırs olduk; hırs yok! Sadece OLMAK BİLİNCİ’yle Cennet olmak var…

3 Kasım Güneş Tutulması’yle birlikte( bknz. http://goo.gl/HFS8Wv ) Tüm geçmiş kayıtlar silindi. Satürn’ün rehberliğinde mühürlenerek tarihin tozlu sayfalarına kaldırıldı. Yepyeni bir OLUŞ enerjisiyle beden ve ruhlarımız YENİ DÜNYA düzenine GÜNAYDIN diyor.

YENİAY enerjisi bilincin alt katmanlarında harekete geçen ÖZ kaynaktan gelen gücün hayatlarımıza can verdiğini hissedebiliriz. Bazen toprağa basarken toprak olduğumuzu suyu içerken su olduğumuzu hatırlamak gerekir. Hepsinin ötesinde İnancın kollektif kaynağına kök salarak bütünün VARLIK bilincinden beslenelim. Yeni Dünya kapısını aralayarak sevgi ve huzur enerjisiyle MUTLU olabileceğimiz nedenleri görmek için çaba gösterelim. Ay’ın akşamın geç saatlerine kadar boşlukta olmasını fırsat bilelim. Ruhsal bilincimizi tüm bu kaynaklara hiçbir etki altında kalmadan emanet edelim. İnanç ve teslimiyetin şifalı sularında kalbimizi ve zihnimizi arındırarak nurlandıralım.
Rabbin şifalı elleri gözümüzü, dilimizi, kulaklarımızı şefkatli elleriyle mühürlesin(!) En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim…

Sevgiler,
Güçlü Metin