16 Kasım 2013 Cumartesi

BEN GÜÇLÜ’YÜM! BEN METİN’İM! : AY-PLUTON 120’LİK

Ay Boğa Burcu’nda hareket ediyor. Sağlam, kalıcı ve emin adımlar atabiliriz. Huzur, emniyet ve güven ihtiyacımız artacaktır. Maddi konularda doğru adımlar atabiliriz.

Ay-Merkür 180’lik açısı ‘iletişim’ konularında zorlanma enerjisini hayatımıza getirecektir. Yazılı yada sözlü her türlü anlaşmada aksilikler ortaya çıkabilir. Yanlış anlamalara müsait bir gündeyiz.

Boğa-Akrep aksında gerçekleşen bir karşıtlık olması sabit durumları beraberinde getirecektir. Güvenilir olmak önem kazanacaktır. Ay-Venüs 120’lik enerjisi ‘ilişkiler’ konusunda rahat bir akış ve uyum etkisini hayatımıza getirecektir. Sosyalleşebilir, arkadaşlarımızla eğlenceli çalışmalar yapabiliriz.

Boğa-Oğlak aksında meydana gelen bir enerji olduğu için işimizle alakalı sağlam kararlar alabiliriz. İşimizle alakalı sağlam kararlar alabiliriz. Yatırım yapmak yada gayrimenkul için güzel teklifler alabilir, bunları değerlendirebiliriz.

Ay-Satürn 180’lik açısı karamsar ve depresif hissettirecektir. Karşıt enerjiler olayların netleştiği zamanlar olduğundan ‘seçim’ yapmak zorunda bırakır. Satürn etkisi sağlam, gerçekçi ve ciddi kararlara zorlar bizleri. Aslında karşıt enerjilerin zorluğu buradan kaynaklanır. Başlangıç ve bitişi sembolize eder. Cesur olanlar ise Satürn’ün ödülüne layık olur. Hayatın sürüncemede kalması hepimizin sığındığı ayakları yere sağlam basmayan seçimlerimizden ibarettir. Bilincin her daim açık olması gerekir. Olayları idrakımız ölçüsünde değerlendirir, yaşarız. Olumsuz bir olay bizi zorladığına inandığımız olaylar bizim hayrımızadır. Çünkü mutlaka öğrenilmesi gereken eksik kalmış bir konuya işaret eder.

Ay-Pluton 120’lik açı sayesinde güç kazanacağımızı söyleyebilirim. Duygusal anlamda güçlü enerjiler yaşayacağımızı söylemek mümkündür. Aynı zamanda Pluton bitirme enerjisini aktive edeceğinden karar verme mekanizmasında dirayet ve dayanıklılık enerjisini yoğun olarak hissedebiliriz.

Boğa-Oğlak sahip olduğumuz her türlü olanağın farkındalığı nispetinde Güçlü olmayı bizlere deneyimletecek. Gücü deneyimleme ihtiyacını yaşadığımız olayların akıbeti nispetinde tekamül eder, farkındalık duygumuza can katarız. Sağlam başarılar arkasında güçlü kararlar vardır. Bazen üzülür, sıkılır ve daralırız. Sonunda genişler ve ferahlarız. Allah Kabıt esmasıyla sıkar çünkü bazen genişlemek için daralmaya ihtiyaç duyarız. Sevgiyi bulmak için ihanete uğramaya yada başarmak için kaybetmeye. Eğer hamd ve şükür duygularını besleyebilirsek. Yolun sonunda mutlak aydınlık vardır. Çünkü Allah kullarına her daim merhamet eder. Bırakın gitsin! Canımız bile emanet ALLAH’tan gerisi zaten lafıgüzaf…

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,
Güçlü Metin