10 Ekim 2013 Perşembe

VİCDANLI BİR ‘BEN’ SAHİBİ OLMAK: MARS ASLAN – AY YAY ÜÇGENİ

Ay-Mars arasında meydana gelen 120’lik açının etkisiyle harekete geçme enerjimiz oldukça yüksek olacak. Aslan-Yay ekseninde ‘ateş’ elementinde gerçekleşen bu açılanma irademizi kullanarak harekete geçilmesi gerektiğini anlatıyor. ‘İrade’ esması tüm kuvveleri harekete geçirme enerjisini açığa çıkaracak özel bir esmadır.
Dolayısıyla, ben(Aslan) ve Yay(vicdan) birlikteliğinde ortaya çıkartılacak enerjiyi İRADE vasfıyla kullanabiliriz. Türkçe meali: ‘VİCDAN SAHİBİ BİR BEN’ olabiliriz(!) Halk(Ay) sahip olduğu inanç ve düşünce gücünü harekete geçirerek(Mars) iradesini ortaya koyacaktır. Toplumsal bağlamda devlet, çalışanlar, memurlar, sağlık hizmetleri ve askeri konularla alakalı gelişmeler gündeme gelebilir.
Jüpiter-Merkür arasında oluşan 120’lik açı kalıbıyla iradeyi gerçekleştirecek kuvveleri açığa çıkartacak düşünce kalıplarını aktive edecek. İradeyi ortaya fiziksel(Mars) ve zihinsel(Merkür) bağlamda açığa çıkartabilme kabiliyetimizin oldukça yüksek olduğu günün genel teması iyimserlik ve hareket enerjisi. Bu etkileşim öğleden sonra Ay’ın boşlukta kalması durumuyla birlikte yerini sakinliğe bırakacak. Öğlen saatlerinde yeni bir işe başlamak için uygun bir zaman dilimi değil. Neler yapılabilir?
Elde olan işleri bitirmek, yarım kalan işleri tamamlamak için kullanılabilir. Ay boşluktayken hiçbir açısı olmadığı için SAF İRADE kullanımına açık oluyoruz. Cüz-i İrade kullanmak zorunda olduğumuz konularda en içten seçimleri yapabiliriz. Elbette FARKINDALIK nispetinde! Akşam saatlerinde Ay-Neptün arasındaki olumlu açılanma yaratıcı sınırları aşarak evrensel yaratma noktasında bizleri destekliyor. Dua, ibadet, zikir, meditasyon, tefekkür için oldukça uygun zaman dilimlerini değerlendirmeyi öneriyorum. En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
Astrolog,
Güçlü Metin