27 Ekim 2013 Pazar

RAHMAN VE RAHİM ENERJİLERİNDE DENGESİZLİK: DIŞTA BEN İÇTE O; HERYERDE ‘O’!

Ay-Güneş 90’lık açısıyla eril-dişil enerjiler birbirleriyle mücadele haline etmeye devam ediyor. ‘Ben’ zannı içerisinde hareket etmek kibir, ego ve narsist bir ruh yapısına doğru sürüklenmemize sebep oluyor.

Aslan-Akrep arasında GÜÇ çekişmelerini ortaya koyuyor. Tek ve gerçek gücün O olduğunu anlamadığımız sürece mücadele ederek çekiştiğimizin aslında Dışta Ben İçte O olduğunu görmemiz gerekiyor. Rahman ve Rahim enerjilerinin doğru akışında bozulma sonucu ortaya çıkan bu enerji dengesizliği eril-dişil enerjinin orantılı kullanılması suretiyle ortadan kaldırılabilir. Yanlış bilinç kodlarının ortadan kaldırılması gereken bir süreçteyiz(!) Etkiler öğlen saatleriyle birlikte azalıyor.

Ay-Uranüs arasındaki 120’lik etkileşim ani gelişen, sürpriz olaylara işaret ediyor. Burada olumlu yada olumsuz bir durumdan bahsedemiyoruz. Kalp ve damar rahatsızlıkları, tansiyon, felç vs… gibi durumlara DİKKAT etmenizi öneririm.

Aslan-Koç aksında meydana gelen bu etkiyle sıradışı, farklı eğlencelerden zevk alabiliriz. Gösteriş maksadıyla yapılacak hareketlerden uzak durmamızı öneririm. Günün genel teması hareketli, enerjik bir ruh halinde hissedebileceğimiz etkileri barındırıyor.

Ay-Satürn 90’lık enerjisi duygusal bastırılmışlık, kısıtlanmışlık duygusu yaratacaktır. Güneş-Neptün 120’lik etkisi dua, ibadet ve tefekkür için çok uygundur. Toplumsal bilinçaltından gelen tüm bilginin süzülerek bütünün hayrına edilecek DUA enerjisinin kabulünü anlatıyor. Sanatsal beceriler ve yaratıcı etkiler oldukça yoğun şekilde hissediliyor olacak. Rabbin şifalı elleri sağlığımızı, kimliğimizi ve ruhumuzu nurlandırıyor. Işık ve sevginin içerisinde karanlık barınamaz.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
Sevgiler,
Güçlü Metin