28 Ekim 2013 Pazartesi

KORKMA; İLAHİ FARKINDALIĞI YAŞA-KURTULMAYA NİYET ET-GÜLÜMSE!

Ay-Merkür 90’lık açısı iletişim sorunlarına sebep olacaktır. Merkür Rx halinde olduğundan iletişim sorunları daha da gözle görünür bir hal alacaktır. Söylenen sözlerin yanlış anlaşılması, sözleşmelerde aksaklıklar, ödemeler, vergi, kredi ve her türlü başkasından gelen kaynaklar konusunda ciddi problemler yaşayabilirsiniz. Kredi kartı ödemelerinizi hatta tüm kaynak ayırdığınız şeyleri tekrar kontrol etmenizi öneririm. Aslan-Akrep aksında oluşan bu etkileşim Aslan’ın ortada kalma, artistik davranış modelleri ve açık sözlü haline baskı unsuru oluşturacaktır. Şüpheci, takıntılı ve güvensiz bir düşünce yapısını ortaya çıkartacaktır.

Burada altını çizmek istediğim konu şu; gezegen enerjileri ZİHİNSEL düşünce yapımızı net şekilde etkilediğinden düşünceler eylemleri tetikliyor. Bahsettiğimiz etkiler tüm insanlık için geçerli olduğundan bir düşünce yapısının aynı kanaldan toplu yayın yapması sonucu iletişim sorunlarına davetiye çıkartıyoruz. Tüm bunların üstüne Satürn-Merkür kavuşumu korkuları su yüzüne çıkartıyor. Bireysel ve toplumsal korkular bizi hata yapmaya sevk ediyor.

Bu yazıyı okuyan SEN bu korku kanalının FARKINDA ol ve oradan KURTULMAYA niyet et. Astroloji tam bu noktada kişiyi uyandırarak kendine getirir. Olacakları değiştiremeyiz fakat verdiğimiz tepkileri değiştirerek olayı bambaşka bir tarafa çekebiliriz. Mesela; ödemelerde bir sıkıntı varsa olay büyümeden kontrol altına alabilirsiniz. Yada bir sözleşme yapmadan önce bu yazımı okuyarak avukatınla görüşerek yeniden maddeleri gözden geçirebilir, gerekiyorsa Merkür Rx sonrası sözleşmeni yapabilir veya kredi çekeceksen biraz daha bekleyebilirsin(!) İşte burada astrolojiden bu şekilde fayda sağlayabileceğinizi anlatmaya çalışıyorum.

Satürn-Merkür kavuşumu depresyon, obsesif kompulsif bozukluk ve anksiyeteleri açığa çıkartır. Bu noktada ZİHİN sistemini yeniden kodlayabiliriz. İlahi sistem tüm korkulardan genişlik hissini yaratarak kurtulabileceğimizi söylüyor. Günün genel etkileri dengelenmesi açısından Ya Basıt esması çekilebilir. Geçmişten gelen bir haber almak mümkündür bu dönemde. Yarım kalmış her türlü Şey’in tamamlanması unsurunu içerir Merkür Rx. Güneş-Neptün 120’liği devam ederken arınmak, temizlenmek ve KİMLİĞİN KİMLİKSİZLİĞİ ile O olmak için yine oldukça uygun zaman dilimleri mevcut. BEN dediğiniz KİMLİK sıfatlarını tamamen bir kenara koyun. Sen Çekil Aradan Ortaya Çıksın YARADAN! Ben zannı ortadan kalkınca korkulanın aslında kendi yarattığımız fikirlerin toplamı olduğunu görürüz.

Ay-Venüs 120’lik açısı ilişkilerde olumlu gelişmelerin habercisi niteliğinde bir etki sunuyor. Aslan-Yay aksında oluşan bu etkileşim ilişkilerde açıksözlü, mert, atak, tutkulu, enerjik bir yapıyı beraberinde getirecektir.

Aynı zamanda Merkür-Satürn kavuşumunun Ay Aslan’a zarar verdiğini hatırlatmak gerekir. Tüm bu ilişki teması açıksözlülükten patavatsızlığa, mertlikten namerde, ataktan pervasıza, tutkuludan hırslıya, enerjiden agresyona doğru bir seyir çizebilir. Rahat akışı kesen ve ilişkilerde ciddi şekilde zorlanmaya gireceğimiz dönemlere doğru hızla ilerliyoruz.

Dolayısıyla bugünü ilişkinizdeki sorunlar, geçmişten(Merkür Rx) kalan üstü örtülmüş sorunları ele alarak halletme yoluna gitmenizi öneririm. Neptün-Mars 180’liği kitlesel ve bireysel bazda zehirlenme, dikkat dağınıklığı, agresyona dayalı sinir ilaçlarından gelecek zararlar, su ve sel baskınları, boğulma, gaz zehirlenmeleri ve psikolojik dağılma, intihar vakalarında genel anlamda bir artışa neden olabilir.

Uranüs-Pluton exact 90’lık açısı ciddi toplumsal olayların ortaya çıkabileceği dönemlerde olduğumuza işaret ediyor. Hem dünya hem ülkemizde devlet, yönetim sistemi, iktidar gibi temaların ciddi bir eleminasyon sürecinde olduğunu söyleyebilirim.

Özellikle; kitlesel ölümler, patlamalar, skandallar, gücün ciddi bir dönüşüme uğraması söz konusu. Ülkemizde veya dünyada göz önünde olan kişilere suikast, saldırı haberleri duyabiliriz. Geçmişten gelen (Merkür Rx Akrep) gizli kalmış bir konu aniden ortaya çıkabilir.

Çok zor dönemlere giriyoruz(!) İnancı ve kalbi sağlam olanların atlatacağı, TEKAMÜL edeceği zaman çarklarının hızla çalıştığı günlerdeyiz. Kemikler, dizler, ayaklar, tansiyon problemleri, şeker aniden ortaya çıkabilir. Korku enerjisini Sevgi enerjine dönüştürerek ilahi farkındalığın aydınlık kanalının frekansına geçelim. İlahi Farkındalık tüm ZANları aradan kaldırıp gülümseyerek O’na bakmaktır.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
Sevgiler,
Güçlü Metin