7 Ekim 2013 Pazartesi

Pluton-Güneş Mücadelesi:SAĞLAM KIYILARIN DİNGİN SULARINDA YÜZMEYE NİYET EDELİM

Duyguların derin kuyularına doğru hareket etmeye hazır mısınız? Eğer öyleyse Akrep vurgusunun yoğun şekilde yaşanacağı Plutonik bir güne ‘Merhaba’ diyebilirsiniz.

Ay-Merkür’le kavuşum açısı içerisinde olduğunda iletişim konuları gündeme gelecektir. İletişim konuları gündeme gelirken bu iletişimin şekli oldukça içsel, derinden ve gizemli bir hal alabilir. Kişilerarası iletişimde şüpheci bir hal alabilir, karşımızdaki kişileri bunaltabiliriz. Hislerimizin kulağımıza fısıldadığı kelamlara DİKKAT kesilelim! Elbette mantık ve duyguyu dengeleyerek(!)

Ay-Satürn arasındaki etkileşim duygusal bastırılmışlığa işaret ederken sağlam ve kalıcı olmasını istediğimiz her türlü girişimin hayırlı olacağına işaret ediyor. Elbette, Satürn’ün çalışma, disiplin ve gecikme gibi ekstra külfetlerini kabul ediyorsak.

Ay-Jüpiter arasındaki olumlu açılanma inanç ve fikirlerimiz arasında vicdani köprülerin kurulabileceğini anlatıyor. Akrep Burcu’nda meydana gelen stelyum yani gezegen birikimi Jüpiter’in buraya teması sayesinde tüm bu içsel enerjinin geniş kitleleri etkileyecek önemli gelişmelerin yaşanacağına vurgu yapması gözden kaçmaması gereken bir etkidir.

Toplum açısından gençler, çocuklar, sanat ve spor alanlarında güzel gelişmeler yaşanabilir. Genel anlamda, içsel enerjinin yükseldiği, güzel girişimlerde bulunulması için uygun etkiler mevcut. Jüpiter enerjisi hukuk ve vicdan sistemiyle alakalıdır. Dolayısıyla, Ay Akrep ve Jüpiter Yengeç’te yerleşmesi sebebiyle kadınlarla alakalı bir konuda yasa tasarısı hazırlanabilir.

Güneş-Uranüs karşıtlığı yönetimde DEĞİŞİM enerjilerine işaret ediyor. Pluton-Güneş mücadelesi halen devam ediyor. Derin bir yapılanma söz konusu hepimizin ruhlarında… Günün genel olarak özetlemek gerekirse FANATİK DUYGUSAL BAĞIMLILIK söz konusu. Aşırı sahiplenme, şüphecilik, bencillik, kötüye kullanma gibi durumlar abartılabilir. Ruhsal bağlamda derinleşmeye çok müsait olduğu kadar bazen insan derinlerde kaybolabilir. Sağlam kıyıların dingin sularında yüzmeye niyet edelim.

Ay-Satürn etkisi aynı zamanda yeni başlayacak işleri olanlar için sağlam temeller atmalarını yardımcı enerjiler verir. Venüs-Mars arasında zorlayan enerjiler ‘ilişkiler’ konusunda gerçeklerin açığa çıkmaya devam ettiğini anlatıyor. Yürümeyen her türlü ilişkiyi –iş,aşk,para,sevgili, arkadaş- hayatımızdan çıkartabilecek enerjiler mevcut. Korkmayın! Çünkü, bu dönem KORKULARLA YÜZLEŞME zamanları. Ne kadar çok RUHSAL DETOKS yaparsak NEFES almaya yer açılacak! KORKUNUN ÜSTÜNE GİDİN GÖRECEKSİNİZ KORKULACAK HİÇBİRŞEY YOK!
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 #astroloji #burçlar
Astrolog
Güçlü Metin