6 Ekim 2013 Pazar

EL MUSAVVİR'İN YA VEDUD ESMASIYLA DANSI ŞAHANESİ:AY-NEPTÜN ÜÇGENİ

 Ay sabah saatlerinden itibaren boşlukta ilerliyor olacağından yeni bir şeylere başlamak için uygun zaman dilimleri değildir. Bu zaman zarfında geçmişten kalan konularla ilgilenebilir, yarım bıraktığımız işlerimizi tamamlayabiliriz. Öğlen saatlerine doğru Akrep Burcu’nda seyrüseferine başlayacak olan Ay’ın etkisiyle maddi ve manevi k...irlerimizden arınabiliriz. Öz’e yolculuk etmenizi öneririm. İç aleminizde yer alan kaynaklara ulaşabilirsiniz. Bugün gökyüzü tefekkür, ibadet, meditasyon ve kollektif bilinçaltı temizliği için bizleri yönlendiriyor.

Ay-Neptün arasındaki etki sayesinde bahsettiğim konulara idrak ve değerlendirme kapasitemiz daha da çok yükselecektir. İlahi iradenin tüm kapılarını aralayarak kalbimizi uçsuz bucaksız bedeni bir mabede dönüştürebiliriz. Aşkınlık, sevgi ve sanatın üst boyutlarında gezinebilir. El Musavvir’in Ya Vedud esmasıyla dansı şahanesinde ilahi aşkın miski amber kokan tatlı şarabından bir yudum alabiliriz. Aşkınlık mertebesinde kelebek misali ışığa ulabilir, yaratıcılığın üst oktavlarına miraç edebiliriz.

Pazar günü gökler tüm bu güzel etkileri ruhani bedenlerimize ilahi nuru saadetinden paylaşırken bunu DEĞERLENDİRELİM… Zikir, dua, ibadet, meditasyon, sanatsal yaratımın üst boyutları, kollektif merhamet ve sevgiyle hemhal edelim kalbi derunumuzu sonsuz alevlerin yandığı sevdalı gönlümüzde… Yüce Rabbimizde geçmiş hayatlarımızda bilerek yada bilmeyerek işlediğimiz tüm günahlarımızdan Affolmamızı temenni ederim. Gökyüzü Ay-Neptün etkisiyle TÖVBE etmek içinde müsait anlara da işaret ediyor. Toplumsal bağlamda yaratıcılık, sanat ve spor müsabakaları gibi konularda sıradışı gelişmeler olabilir. En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim… #astroloji #burçlar
Astrolog
Güçlü Metin