16 Ekim 2013 Çarşamba

KÜSLÜK YOK! BARIŞ BARIŞ BARIŞ : AY-MERKÜR-JÜPİTER BÜYÜK SU ÜÇGENİ


Ay Balık Burcu’nda hareketine devam ederken nefsi bağımlılık bağlarımızdan kopmaya devam ediyoruz. Her türlü duygunun aslında ‘BEN’ olarak seyreylediğim gerçekliğin bir yansıması olduğu idrakına varıyoruz. Hac Bayramı vesilesiyle tüm nefsani gerçekliğimizi O’na kurban ediyoruz.

Ay-Merkür arasında meydana gelen 120’lik açının etkisiyle iletişim konularında olumlu adımlar atabiliriz. Uzun süredir ‘iletişim’ problemi yada ‘küslük’ yaşadığımız kişileri arayabiliriz. Bayramın sevincini ilahi iradenin gayrı ayrılığından tekliğine doğru inkişaf ettirerek güzel BARIŞ enerjileri yaratabiliriz.

Balık-Akrep aksında gerçekleşen açılanma derinleşmeye işaret ediyor. Yaratıcı işlerde güzel çalışmalar ortaya konabilir. Burada mantıktan ziyade hislerin derinliği söz konusudur. Hislerimiz bizi yanıltmaz. Bu dönemde iç sesimizi dinleyelim.

Ay-Jüpiter arasında 120’lik açılanma duygusal duyarlılığımızı olumlu yönde etkiliyor. İyimser bir havaya bürünüyoruz. Eğlenceli, hareketli ve mutlu bir bayram sabahı yaşayacağımızı söyleyebilirim.

Ay-Satürn 120’liği geleneksel ziyaretlerin, insanların birbirileriyle olan sağlam ilişkilerinin işareti olabilir. Aynı zamanda yardımlaşma duygusunun maddi bir boyutta vücuda geleceğini gösteriyor. Toplumsal birlik ve beraberlik inancının yoğun olarak yaşanacağını vurguluyor. Öğleden sonra ay boşlukta olacağından yeni işlere başlamak için uygun zamanlar değil. Yarım kalan işleri tamamlayabiliriz.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
Sevgiler,
Güçlü Metin