15 Ekim 2013 Salı

RABBİN ŞİFALI ELLERİNE TESLİM OLUN: AY-NEPTÜN KAVUŞUMU

Bayramın birinci günü Ay’ın Balık Burcu’nda seyrüsefer etmesi oldukça manidar. Çünkü, Balık Burcu maneviyat, huzur, teslimiyet ve akışta olmakla ilişkilidir. Dolayısıyla tefekkür etmek, yüce Rab’le bir ve beraber olduğumuzu hissedeceğimiz zaman dilimleridir. Günün anlam ve önemi açısından bakıldığına HAC BAYRAMI adıyla anılan bu manevi şölen günlerinin başlangıcında Kurban keserek, NEFSİ KURBAN edebilecek imkanları bizlere sunuyor. Genelinde akıtılan kanın özümüzde vahşi ve nefsani duygularla yüzleşmek ayrıca akıp giden kanla birlikte tüm bu birliğin varlık ve yokluk çerçevesinde ilerleyen bir bütünlük halini ortaya çıkardığını söyleyebilirim.
İşte Balık Burcu tüm bu noktalarla yakından ilişkilidir. Nefsani duyguların Rabbin şifalı kollarında temizlenip arınması sayesinde bambaşka bir manevi ortam oluşur. Ay tüm geçmiş konuları anlatan bir kimlik yansıtıcısı misali kalbin engin pınarlarından süzülen en derindeki kadersel yolumuz gibidir.
Ay-Neptün arasındaki muhteşem KAVUŞUM enerjisini değerlendirelim. Çünkü hayallerinizin içinde bir hayal olur semaların üzerinde uçarsınız. Kalbiniz sevgi ve birlik enerjisiyle Rabbin şifalı ellerine teslim olur. Sabah saatleri yoğun etkilerini gösteren ve tüm gün devam edecek bu etkileşim sırasında İlahi İrade’nin idealler ve hayallerinizi bütünün hayrına gerçekleştirecek kapıları sonuna kadar açılacak. Tefekkür, ibadet, manevi konulara yönelerek değerlendirmemizi ÖNEMLE rica ediyorum.
Ay-Venüs arasında oluşan 90’lık açının etkisiyle ilişkilerde yanlış anlamalar, ufak tefek alınganlıklar ortaya çıkabilir. Bu hassas Ay Balık enerjisinin tezahürü olacağından olaylara mutlaka reel gerçekler düzleminden bakmamızı öneririm.
Ay-Pluton arasında oluşan 60’lık açının etkisiyle ilişkilerde sağlam, kalıcı adımlar atabiliriz. Hatta, küs olduğumuz kişiler varsa bu açının etkisiyle cesur adımlar atabilir bozulan, eskimiş düşünce kalıplarının şekillendirdiği KÜS OLMA enerjisini BARIŞTA olarak yeniden düzenleyebiliriz. Ayrıca, halk genelinde bağlılık, sağlamlık ve birlik olma enerjisinin yüksek olacağını söyleyebiliriz.
Ay-Satürn arasında meydana gelen 120’lik açının etkisiyle geleneksel değerler önem kazanacaktır. Aile mefhumu, akraba ve eş dost ziyaretleri manevi birlik duygularımızı güçlendirecektir. Aile büyüklerimizi UNUTMAYALIM! Hatta darülaceze, yetimhane gibi muhtaç durumda ve kimsesiz insanların yanlarına uğrayabilir, hayır dualarını alabiliriz.
Böylece Ay-Neptün kavuşumunun hakkını HAKK’a en doğru şekilde vermiş olabiliriz. Tüm astrolojisever dostların bayramını içten dileklerimle kutlar, NEFS’imizi kolaylıkla kurban edeceğimiz hayırlardan hayrın geleceği sevdiklerimiz ve bizi sevenlerle birlikte geçecek BİRLİK, BARIŞ VE HUZUR dolu bir bayram dilerim….
En güzele emanet olun, SEVGİLER…
Astrolog,
Güçlü Metin