17 Ekim 2013 Perşembe

‘BİR SÖZÜN ÇOŞKUSUYLA DÖNÜYORUM HAYATA SENİN İÇİN DOĞMUŞUM HAYKIRMAYA EY ÖZGÜRLÜK’: URANAY-VENÜS 120’LİĞİNE PLUTON 90’LIK AÇISI… YER YERİNDEN OYNUYOR!


Ay’ın Koç Burcu’nda hareketli, tempolu, enerjik alanlarda hareketli geçecek zamanlara işaret ediyor. Bugün içerisinde yeni başlangıçlar için adım atacak cesareti kendimiz bulabiliriz. Cerrahi müdahaleler için ekstra uygundur.

Uranüs-Venüs 120’liği ilişkilerde sıradışı ve sürpriz gelişmelere işaret ediyor. Bu ilişki temasını doğru kurgulamak gerekir. Çünkü Koç-Yay aksında meydana gelen bu açılanma zihinsel ilişkilerde hareketlenme olacağını anlatıyor. İnanç ve vicdan arasında kurulan iman köprüleri kalbin derin okyanuslarında ilahi iradeyle bağlantı sağlanabileceğini anlatıyor. Belli inanç ve değer sistemleri olan kişilerle yeni arkadaşlıklar kurulabilir(!) Bu kişiler yabancı kültür veya inanıştan olabilir.

Ay-Uranüs kavuşum enerjisiyle bu başlangıçların bedeni ve dünyevi inanışları temelde sarsan etkide olabileceğini anlatıyor.

Uranüsyen Ay –Güçlü Metince Uranay- ve Venüs 120’liği tüm bu inanış kalıplarına sıradışı bir perspektif kazandırıyor. Dünyevi inanç, felsefe ve düşünce sistemi kollektif bir sarsıntıya uğrayarak YIKILIYOR(!) Gökyüzü şöyle diyor: TANIŞMAK İSTER MİSİN? BU SENİN VİCDANIN(!) İlişkiler anlamında sıradışı ‘özel’ münasebetlerin ortaya çıkabileceğini söyleyebilirim. Tabi işin içinde Uranüs olduğu zaman bu açılanma bir ilişkinin Venüs’ün yardımcı etkisiyle ani bir şekilde biteceğini anlatabilir.

Akşam saatlerinde Ay-Pluton 90’lığı gerginlik, huzursuzluk etkilerini yoğun olarak hissettiriyor olacak. Kaba kuvvet, şiddet ve tartışmalardan UZAK DURALIM(!) Koç-Oğlak aksında meydana bu etkiyle ani patlamalar, saldırılar, şiddet ve gasp olayları meydana gelebilir. Dünya’da ve ülkemizde trafik kazaları ve yeryüzü olayları meydana gelebilir.

Ay Tutulması’na az kaldı. Dolayısıyla etkisini göstermeye başladı UNUTMAYALIM(!)
Güneş-Jüpiter 90’lığı otorite figürlerinin kibirli tutumlarının sıkıntı yaratabileceğini anlatmasının yanında fanatik grup yada kişilerin sorun yaratabileceğini söylüyor.

Saat 22.00’den sonra Ay-Venüs 120’liği Koç-Yay aksında meydana gelecek. Bu açılanma ROMANTİK bir etki vermeyecek. Sadece duygusal açıksözlülük ve bedeni ihtiyaçlar yönünde uyumlu akış yaratıcığını söyleyebilirim. Beklenti Romantizm ve Aşk ise; MAALESEF böyle bir etki mevcut değil(!) Diğer yandan fikirlerin sosyal çevrelerde rahat şekilde aktarımı için uygun etkiler mevcut. Yine de çok olumlu mu? ÖZGÜRLÜK arayışı içerisinde biriyseniz bu saatlerde size uymayan ilişki, fikir, mevcut durum herneyse arkanızda bırakabilirsiniz. Anarşik ve fanatik etkilerin baskın bir özgüven ve cesaretle ortaya atılabilmesi mümkündür. Ayrıca, radikal zevk ve fikirleri yada bu tarz insanları ani bir kararla hayatınıza sokabilirsiniz(!)

Türkçe mealini anlatmak gerekirse Sayın Livaneli’nin şu dörtlüğü durumu çok güzel anlatıyor: ‘…
BİR SÖZÜN ÇOŞKUSUYLA DÖNÜYORUM HAYATA SENİN İÇİN DOĞMUŞUM HAYKIRMAYA EY ÖZGÜRLÜK!

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
Sevgiler,
Güçlü Metin