12 Ekim 2013 Cumartesi

KİBRİMİZİN KUMDAN KALELERİNDE FİKİR MÜNAZARALARI: JÜPİTER ve MERKÜR ÜÇGENİ’NE GÜNEŞ KARESİ

Ay-Güneş arasında meydana gelen 90’lık açının etkisiyle iktidar, yönetim, otorite figürleri ve halk arasında ciddi zorlayıcı durumlar meydana gelebilir. Bireysel anlamda ikili ilişkilerde mücadele, çatışma, yanlış anlamalar olabilir. Aynı zamanda yönetici ve otorite figürleriyle çatışmalar yaşamak olasıdır. Kariyerinizle alakalı sizi yoran, baskı altına alan bireysel etkiler ortaya çıkabilir.
Neptün-Venüs arasında oluşan zorlayıcı etkiler ilişkilerde dağılma, zorlanma, idealize edilen durumların hayalkırıklığı yaratması sonuçlarını yaratacaktır. Yaratıcılık ve sanatsal konularda kendimizi kısıtlanmış hissedebilir, yeni bir eser ortaya koymakta zorlanabiliriz.
Güneş-Jüpiter arasında meydana gelen zor etkileşim ruhun özgür ve kabına sığmaz durumunu dogmatik inancın sığ, fanatik dehlizlerinde boğabilir. Jüpiter aşırı milliyetçi, dogmatik inanç ve görüşleriyle ruhun gelişiminde zorlanmalara sebep olacaktır. Başarmak, ilerlemek istediğimiz konuların önünde KİBRİMİZİN KUMDAN KALELERİ kocaman engeller oluşturur.
Tüm bu nefs kaleleri tek bir el hareketiyle yıkılacak kadar zayıf ve güçsüzdür. Nefsin kalelerin ziyadesiyle Hakkın İradesi’nin arka plana alarak egosal yanılgıların karanlığında kaybolmaktan kaynaklandığını söylemeliyiz. Zan perdeleri kalındır; gözleri kör kulakları sağır eder.
Ay-Jüpiter 180’liği halkın geçmişten getirdiği yanlış inanç kalıplarının dönüp dolaşıp kendisine zarar vereceğini göstermektedir. En büyük yargıç VİCDAN’dır(!) Haftasonu genel olarak akşam saatlerinde rahatlayan gökyüzü etkileriyle sosyalleşebilir, yakın çevremizle sinema, tiyatro, konser gibi aktivitelere katılabilir. Dost meclislerinde entellektüel muhabbetlere girebiliriz. Tabiki AŞIRI şekilde bir fikrin savunucusu olmadan… Dinleyerek ve anlayarak. Çünkü Jüpiter-Merkür 120’liği fikrin sağlam, mantık çerçevesinde ve faydalı ve iyimser bir iletişim çerçevesinde ortaya koyulacağını göstermesine rağmen AŞIRI İYİMSER olma ihtimalini beraberinde getiriyor.
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim…
Astrolog
Güçlü Metin