13 Ekim 2013 Pazar

ENTELLEKTÜEL SOSYALLEŞME’DEN ‘SÖZ GÜMÜŞSE SUKUT ALTIN’A DOĞRU ILIMLI DÖNÜŞÜM

Ay-Venüs arasında meydana gelen destekleyici enerjiler keyif aldığımız konularda güzel gelişmeler yaşayabiliriz. ENTELLEKTÜEL SOSYALLEŞME yaşanabilir. ‘Ben kimim’ her düşünce biçiminin temelidir. Bu sorunun irdelenerek neşeli Pazar kahvaltısında sımsıcak acı bir kahve eşliğinde dostlarla rahatlıkla tartışılabilir. İlişkilerde olumlu ve güzel etkiler altındayız. Sevdiğimiz kişilere güzel hediyeler alabilir, ev dışında aktiviteler yapabiliriz.
Ay-Satürn 90’lık açısıyla zorlayan ve kısıtlayan sabit düşüncelere işaret ediyor. Depresyon, kısıtlanmışlık, bastırılmış duygular ortaya çıkabilir. Kova-Akrep aksı sabit fikrin iki ucudur. Biri BIRAKIR biri DEVRİM yapar. Burada önemli olan nokta ise TARZLARI farklıdır. Halkın bazı sabit düşünce kalıplarını arkada bırakması gerekliliğini ortaya koyuyor. Burada DEVRİM ve BIRAKMAK arasında ILIMLI DÖNÜŞÜM yaratmamız gerekiyor. Fikirsel boyutta değişip dönüşmemiz gerekiyor. Akşam saatlerine doğru meydana gelen
Ay-Merkür 90’lık açısıyla iletişim konularında zorlanma yaşanabileceğine işaret ediyor. Tüm sözleşme, anlaşma ve ticari konuları ileri tarihlere ertelemekte fayda görüyorum. İletişim konularında gecikmeler, yanlış anlaşılmalar, fikirsel çatışmalar yaşanabilir.
Ay-Uranüs 60’lık açısı sürpriz gelişen durumlara işaret ediyor. Zira Satürn vurgusunu göz önüne alınca bu durumu olumlu perspektifte almak mümkün olmuyor. Ani gelişen bir rahatsızlık, aşırı düşünmeden kaynaklık karamsarlık veya biranda meydana gelen fikirsel tartışmaları tetikleyebilir. İlişki konusunda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Olumlu mu? Bir astrolog olarak fikrim; iyice düşünmeden yada ölçüp tartmadan karar almayın… SÖZ GÜMÜŞSE SUKUT ALTINDIR!
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
Sevgiler,
Güçlü Metin